tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post2547163072629807419..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: בגנות הקמח התופח ופשטידת קישואיםבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-75395036378911681452014-10-07T22:08:01.228+03:002014-10-07T22:08:01.228+03:00יש לי טיפ מצוין.
שמנו את התבנית ורפדו אותה בפירורי...יש לי טיפ מצוין.<br />שמנו את התבנית ורפדו אותה בפירורי לחם.<br />גם מעל התערובת שימו פירורי לחם, זה משדרג את המראה והטעם.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-16246845767208898212014-02-23T14:19:09.937+03:002014-02-23T14:19:09.937+03:00הכנתי את הפשטידה והיא יצאה נפלאה, הכנתי גם את המוס...הכנתי את הפשטידה והיא יצאה נפלאה, הכנתי גם את המוס שוקולד, את פשוט עזרתי לי לצלוח את הארוחה המשפחתית בהצלחה רבה ,תודה !!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17966687275589907628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-687682641665123772013-10-13T22:14:26.256+03:002013-10-13T22:14:26.256+03:00וואו איזה טירוף! בדרך כלל גוגל מוחקים את הספאם הזה...וואו איזה טירוף! בדרך כלל גוגל מוחקים את הספאם הזה אוטומטית. כנראה שהיה להם איזה באג במשך שבועיים שלושה... תודה שהסבת את תשומת ליבי!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-91836498250686189972013-10-12T15:15:51.791+03:002013-10-12T15:15:51.791+03:00הי מקווה לנסותהיום את המתכון .
דרך אגב, מסתבר שחוד...הי מקווה לנסותהיום את המתכון .<br />דרך אגב, מסתבר שחודשי מאי ויוני היו חזקים במיחוד בקרב ספאם דובר אנגלית.<br />keep up the good work !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-8013036667489593122012-09-02T20:14:06.648+03:002012-09-02T20:14:06.648+03:00איזה כיף לשמוע! לא ידעתי שנשרים כל כך אוהבים פשטיד...איזה כיף לשמוע! לא ידעתי שנשרים כל כך אוהבים פשטידות קישואים :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-13344332017206952802012-09-02T14:52:13.351+03:002012-09-02T14:52:13.351+03:00חוויה מהשבת האחרונה,
הכנתי כמות כפולה כדי שיהיה גם...חוויה מהשבת האחרונה,<br />הכנתי כמות כפולה כדי שיהיה גם לסעודה שלישית, אממה, הנחתי על השולחן את שתי המנות, שיהיה. שלוש דקות ולא נשארו פירורים.<br />תודה :)נשר הפרא הגדולnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-45686451332844364252011-11-08T13:38:53.969+03:002011-11-08T13:38:53.969+03:00יש! תודה על העדכון :)יש! תודה על העדכון :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-40041002015967402672011-11-08T13:07:48.656+03:002011-11-08T13:07:48.656+03:00הוספתי עוד גביע שמנת חמוצה 9% וחצי כפית כורכום ויצ...הוספתי עוד גביע שמנת חמוצה 9% וחצי כפית כורכום ויצא מעולה.<br /><br />תודה רבה!דןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-56948701419008369242011-10-26T13:54:05.745+03:002011-10-26T13:54:05.745+03:00היי דן,
מצטערת שלא עניתי לך מיד. תודה על המחמאות....היי דן, <br />מצטערת שלא עניתי לך מיד. תודה על המחמאות. <br />לשאלתך, נראה לי שהייתי מוסיפה פשוט גביע שמנת חמוצה או קוטג' לבלילה (אני לא כל כך אוהבת גבינה לבנה בפשטידות אבל זה אישי), ואולי גם קצת גבינה צהובה מגוררת (אם זה ממילא חלבי...). רק תוודא שאתה באמת סוחט את הקישואים כמו שצריך כדי שהפשטידה לא תצא נוזלית מדי. אפשר גם להוסיף עוד קמח אם זה נראה נוזלי. אני לא מרגישה הכי בנוח להמליץ לך על משהו שלא ניסיתי בעצמי. אם אתה לא רגיל לאילתורי מטבח אולי כדאי פשוט לגגל פשטידות קישואים חלביות ולראות אם אתה מוצא שם משהו שנראה רלוונטי. רוב פשטידות הקישואים די דומות בסופו של דבר :)<br />בהצלחה, ואשמח אם תעדכן איך יצא.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-83996668391194963502011-10-25T12:51:22.157+03:002011-10-25T12:51:22.157+03:00שלום,
אני אוהב מאוד את הבלוג ומעריך את התפיסה שבב...שלום,<br /><br />אני אוהב מאוד את הבלוג ומעריך את התפיסה שבבסיסו. רציתי לשאול - אם אני רוצה להפוך את הפשטידה לחלבית מה כדאי להוסיף - קוטג', גבינה לבנה? וכמה (האם זה משפיע על הכמויות של יתר המרכיבים)?<br /><br />תודהדןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-51099622980503077652011-08-22T20:14:33.819+03:002011-08-22T20:14:33.819+03:001. אף פעם לא ניסיתי, אבל אני מנחשת שכן. נראה לי שב...1. אף פעם לא ניסיתי, אבל אני מנחשת שכן. נראה לי שבפעם הבאה שאכין אחליף בחצי קמח מלא חצי קוואקר, סתם לראות איך זה יוצא. <br />2. מתכון עם פחות קמח לפשטידה כלשהי, או ספציפית לפשטידת קישואים? נראה לי שפשטידות שמבוססות רק על קישואים צריכות יותר קמח ו/או פחמימה אחרת כי קישואים הם מימיים יחסית, והם צריכים איזה פחמימה שתחזיק אותם. פשטידות עם בטטה, תפו"א, גזר וכד' יצטרכו פחות קמח. יש לי פה בבלוג מתכון לפשטידת תפו"א וגזר עם רק 2 כפות קמח, אם זה עוזר (יש שם גם סלמי באמצע, את יכולה להשמיט אם את לא בעניין).בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-43084664287311184862011-08-21T19:46:58.896+03:002011-08-21T19:46:58.896+03:00שאלה:
האם אותו יחס גם לגבי קמח תופח מחיטה מליאה ?
...שאלה:<br />האם אותו יחס גם לגבי קמח תופח מחיטה מליאה ?<br />שאלה נוספת:<br />האם יש לך מתכון לפשטידה עם פחות קמח בה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-15279876655349951032011-01-09T18:07:32.550+03:002011-01-09T18:07:32.550+03:00אני אוהבת את הקראסט השחום מעל....
נראה קל ,טעים ו....אני אוהבת את הקראסט השחום מעל....<br />נראה קל ,טעים ו....זול<br />תודה<br />חיהsoul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-58547553112908461852011-01-08T16:23:48.192+03:002011-01-08T16:23:48.192+03:00נראה מעולה!נראה מעולה!פורמלגhttp://pormeleg.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-67838997291580598742011-01-07T03:04:10.569+03:002011-01-07T03:04:10.569+03:00מומלץ!מומלץ!Anonymousnoreply@blogger.com