tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post517173724479915761..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: מיכאלנג'לו נסיכת הפיצה ועוד שלל קינוחים טעימיםבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-5919523534447700662016-02-16T16:37:32.785+03:002016-02-16T16:37:32.785+03:00אכן התמונות מטעות, בחיים הוא נראה הרבה יותר כתום. ...אכן התמונות מטעות, בחיים הוא נראה הרבה יותר כתום. הנונצ'קוס אבדו אי שם בשלהי האייטיז, אבל אפשר לראות עדיין שעל החגורה יש לו את לולאות האכסון המתאימות.<br />שמחה שאת/ה נהנית/ה :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-45859582432214538002016-01-30T22:55:39.895+03:002016-01-30T22:55:39.895+03:00טוב אז אני לגמרי סוטה מהנושא...
אבל או שהתמונות מט...טוב אז אני לגמרי סוטה מהנושא...<br />אבל או שהתמונות מטעות, או שהצב הוא בכלל לא מיכאלאנג'לו אלא רפאל :O<br />(קשה לדעת בלי הנשק המצורף, אבל הסרט לגמרי נראה אדום ולא כתום)<br />מצטערת אם אני הורסת, אני מבינה שהוא אייקון בבלוג<br />חוץ מזה אחלה רעיון ואחלה בלוג, אני קוראת ברצף כבר יומיים ונהנית מכל רגע.caliohttps://www.blogger.com/profile/04060238912729563923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-67924030041644410852013-05-07T07:37:00.433+03:002013-05-07T07:37:00.433+03:00תודה! יצא טעיםםם! אימצתי.תודה! יצא טעיםםם! אימצתי.דקלהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-56306761053190474532013-05-05T18:28:32.693+03:002013-05-05T18:28:32.693+03:00שאלה נאה שאלת :)
בעקרון אמורים להקציף אותם פעם אחת...שאלה נאה שאלת :)<br />בעקרון אמורים להקציף אותם פעם אחת, אבל אני מוצאת שאם מקציפים אותם, נותנים להם לשבת בזמן שמתעסקים בחלמונים ואז מאחדים הקצף מתייבש מלמעלה, ונפרד קצת מלמטה - כלומר יש יותר חלבון נוזלי לא מוקצף. אם מקציפים כמעט עד הסוף ואז מסיימים ממש לפני הקיפול הקצף יותר נעים לעבודה ופחות נוטה להישברות או לנוזליות. אפשר כמובן להתעסק קודם עם החלמונים ורק אז להקציף את החלבונים, אבל אז צריך לשטוף באמצע את המיקסר, אז זה מציק. בקיצור, אפשר להתעלם מהעניין ופשוט להקציף את החלבונים עד הסוף על ההתחלה, זה לא יותר מדי קריטי.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-44992080132574048752013-05-05T16:50:54.948+03:002013-05-05T16:50:54.948+03:00המוס נראה מעולה.
למה את מבצעת את הקצפת החלבונים בפ...המוס נראה מעולה.<br />למה את מבצעת את הקצפת החלבונים בפעמיים? לא יותר פשוט להקציף חלבונים עד למצב הסופי הרצוי ואז את החלמונים ואז לאחד את התערובות?דקלהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-47886056884139274752011-12-08T00:00:50.718+03:002011-12-08T00:00:50.718+03:00תודה :) כמה מושחת..תודה :) כמה מושחת..marjorie morningstarhttps://www.blogger.com/profile/16512481045975105299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-92220785421665434732011-12-07T16:33:04.275+03:002011-12-07T16:33:04.275+03:00בשביל העוגה עצמה אפשר להשתמש בכל סוג של עוגת שוקלד...בשביל העוגה עצמה אפשר להשתמש בכל סוג של עוגת שוקלד פשוטה כמו למשל זו:<br /><br />http://bishulbezol.blogspot.com/2011/08/blog-post_24.html#links<br />(ככה אני עוזרת לפרסם את המתכונים של אחותי)<br /><br />בשביל הציפוי השתמשתי במה שמופיע במתכון המקורי ממנו הבאתי את הרעיון והוא יצא מדהים!<br />הנה המתכון במדדים נורמליים:<br />113 גר' חמאה<br />6 כפות גבינת שמנת (למשל נפוליאון)<br />4.5 שקיות אבקת סוכר<br />1/4 כוס חלב<br />כפית תמצית וניל<br />כוס של שברי שוקולד מריר<br />ראשית, בקערה גדולה, מערבבים את החמאה ואת גבינת השמנת עם מערבל חשמלי. אז בהדרגתיות מוסיפים את הסוכר ואז את החלב ואת תמצית הוניל. ממיסים את השוקולד במיקרו ואז גם אותו מוסיפים לקערה. מערבבים טוב, וזהו. יש ציפוי מדהים.<br />בהצלחה!האחות הפסיכיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-63669762465450858432011-12-07T05:01:10.096+03:002011-12-07T05:01:10.096+03:00איזה מגניב! בא לי גם לעשות פסטיבל עוגות עם חבריי. ...איזה מגניב! בא לי גם לעשות פסטיבל עוגות עם חבריי. נשמע כל כך אסקפיסטי ונחמד. ניסיתי לפענח בבלוג של רספי-גירל איך מכינים את עוגת הבסיס לעוגת הM&M והקיטקאט הייצוגית, אבל לא ממש הבנתי. יכול להיות שאחותך חלקה איתך את המתכון?marjorie morningstarhttps://www.blogger.com/profile/16512481045975105299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-46282575893380605762011-12-05T20:56:01.946+03:002011-12-05T20:56:01.946+03:00ללא ספק לייייק ענק. העוגה שאחותך הכינה נראית פשוט ...ללא ספק לייייק ענק. העוגה שאחותך הכינה נראית פשוט מדהימה וכל כך מזמינה. עושה חשק לעוד.פיננסיםhttp://www.shekelgroup.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-47567205034084808572011-12-01T12:49:34.015+03:002011-12-01T12:49:34.015+03:00הוי רחל, הצחקתיני...
איך אפשר לקרוא על פרס צבעי הר...הוי רחל, הצחקתיני...<br />איך אפשר לקרוא על פרס צבעי הרוח על שפ פוקהונטס בלי לגחך קצת?<br />אני ממש בעד טרנד הקרוס דרסינג וטשטוש גבולות המגדר אצל בובות פלסטיק. זה ממש פותח פתח לפתח את הפלורליזם שלנו. מי יודע, אולי זה יפרלל אותנו בעוד תחומים.<br />באמת הגוף שלנו לא אוהב חלבונים. כל החלבונים האלה והאלרגיות אליהם. אכלת פעם את סלט קיסר? זה נראה לי למיטיבי לסת באמת.<br />אני כבר מחכה לשנה הבאה, היה כל כך כיף!רוניnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-54312145358057344352011-11-30T18:01:25.830+03:002011-11-30T18:01:25.830+03:00אני אומרת לך, תאמצי את רעיון תחרות הקינוחים. החברי...אני אומרת לך, תאמצי את רעיון תחרות הקינוחים. החברים שלך ימצאו בעצמם כוחות בישול ואפייה שלא ידעת שיש להם. ואם תזמיני את חבריך החדשים מקורס הקונדיטוריה אז בכלל... :)<br />לגבי העוגה, היא באמת מהממת, וקל (יחסית כן?) להוציא אותה מהוקצעת כי אפשר להסתיר הרבה הפגמים עם הקיט קאטים והאמנאמז (דבריה של אחותי, לא שלי. אני לא הייתי ממעטת ביכולותיה ביוזמתי). תעלי תמונות כשתכיני?<br />המ... גם האיש אמר לי שללטף את האגו נשמע רע ונפנפתי אותו. אם גם את אומרת שזה מינוח מטריד אולי כדאי שאפסיק להגיד את זה...<br />רפואה שלמה! אני ממש מזדהה עם הגאווה בנוגע ליכולת לא להירדם באמצע דברים ולתקשר עם בני אנוש. סחבתי את השפעת/דלקת שבועיים ולקינוח נהיה לי כיווצים מטורפים בגב התחתון שבקושי איפשרו לי לזוז, סתם ככה בשביל הכיף. אז תהיי חזקה. אני שולחת קארמה טובה למערכת החיסונית שלך.<br />ותודה לך :) <br />אני תמיד שמחה לקרוא את חפירותייך, ואת יודעת את זה :) <br />נ.ב. התמונה מהממת! אני רוצה אחד כזה! בעוגה! טוב. אולי לא.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-18475103913633367752011-11-30T14:45:45.252+03:002011-11-30T14:45:45.252+03:00טוב, המוס נראה מדהים (אפילו שאני לרוב נרתעת מביצים...טוב, המוס נראה מדהים (אפילו שאני לרוב נרתעת מביצים חיות). לגמרי.<br />מיכאלאנג'לו, כפי שכתבתי לך בפייסבוק, פשוט מהממת.<br />כל הקינוחים נראים (אלה המגובים בתמונה) או נשמעים (אלה שלא) היסטריים! יש לך אחלה חברים, את חושבת שהם יסכימו להיות חברים שלי? יום ההולדת שלי בקיץ, אז יש לך עד יולי לשכנע אותם. תודה ;-)<br />ודבר אחרון: עוגת הקיט קאט, סליחה - who's your daddy - היא העוגה שאני מתכננת כבר כמה זמן להכין בסוף השבוע הקרוב ליום ההולדת של האחיינים שלי! רק שלי יש שם אחר בשבילה, כי הוז יור דאדי.. פחות מתאים לילדים בני ארבע.<br />בכל אופן, תאמרי לאחותך שיצא לה מושלם (אם כי היא בטח כבר יודעת את זה), ואני ממש מקווה שהעוגה שלי תצא חצי מזה אפילו. בהנחה שאצליח להבריא (כן, גם אני נפלתי. דלקת בדרכי הנשימה, תנק יו ורי מאץ') עד הסופ"ש.<br />מצטערת על החפירה, ביזול, אני פשוט מתרגשת מזה שהצלחתי להישאר ערה חמש דקות רצוף וגם מהאפשרות לתקשר (בערך) עם בני אדם אחרים...<br /><br />אה אה אה, הכי חשוב: המון המון המון מזל טוב, שנים רבות של בישול זול, טעים, מגניב ונינג'תי! או נינג'אי. לא משנה, העיקר שהבנת.<br />טוב, אני רוצה להקדיש לך תמונה, אבל אני לא יכולה לעשות את זה כאן, אז אדלג לי (בשמחה, אך בחולניות) אל דף הפייסבוק שלך ואקדיש לך שם.<br /><br />ראית, ראית איך פרסמתי גם אני את דף הפייסבוק שלך בתקווה שאנשים יבואו ללטף לך את האגו? טוב איכס, זה נשמע רע.מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-13911128222930491182011-11-30T09:33:06.216+03:002011-11-30T09:33:06.216+03:00LIKELIKEשרושקהnoreply@blogger.com