tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post7012729547459579406..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: מרק עוף בזולבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-14875428510852900122016-02-01T23:00:52.699+03:002016-02-01T23:00:52.699+03:00גם אני לא ידעתי :) תודות.
_______________________...גם אני לא ידעתי :) תודות.<br /><br />________________________________________<br />בלוגספוט - http://ravitdom.blogspot.co.il/ Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00687478687709478683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-43857909377884063272015-12-06T23:08:06.029+03:002015-12-06T23:08:06.029+03:00סבתא שלי היתה עושה מרק מצוין מהחלקים התחתונים של ר...סבתא שלי היתה עושה מרק מצוין מהחלקים התחתונים של רגלי העוף - כן, אלה הצהובים עם הציפורניים.<br />ואח"כ החתולים היו אוכלים את השאריות.<br />אין כאלה יותר לקנות. <br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-68911271806404605842015-01-08T21:49:18.383+03:002015-01-08T21:49:18.383+03:00כי אני עצלנית :) מרק עוף מבחינתי זה שגר ושכח.כי אני עצלנית :) מרק עוף מבחינתי זה שגר ושכח.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-77082710761254171922014-12-11T22:45:44.789+03:002014-12-11T22:45:44.789+03:00אני משתמשת לפעמים (אם אני מוצאת) בכנפיים של הודו -...אני משתמשת לפעמים (אם אני מוצאת) בכנפיים של הודו - נותנות טעם עשיר יותר של הודו למרק. יש להן יחס עצם/בשר טוב יותר מאשר לכנפיים רגילות ואצלי אוכלים אותם. <br />לבישולה יש מתכון שבו היא משתמשת בעוף מכובס ומכינה ממנו מוקפץ. אנונימיhttps://www.blogger.com/profile/14231134319966667777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-37547141280153260742014-12-09T12:21:06.460+03:002014-12-09T12:21:06.460+03:00קודם כל סחטיין על הבלוג. כתוב היטב. שאלתי היא מדוע...קודם כל סחטיין על הבלוג. כתוב היטב. שאלתי היא מדוע את\ה לא מטגנ\ת את העוף לפני הוספת הירקות? תודהאמיר בן שטריתhttps://twitter.com/amirbenshitritnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-90720749537146378372014-12-01T03:27:43.811+03:002014-12-01T03:27:43.811+03:00התגובה נכתבה בהומור, אך במחשבה שניה יתכן ואין לה כ...התגובה נכתבה בהומור, אך במחשבה שניה יתכן ואין לה כאן מקום.<br />אשמח אם תואילי להסיר אותה.<br />דן חסכןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-29661424405964615112014-11-30T10:53:22.434+03:002014-11-30T10:53:22.434+03:00מעניין, זה כנראה עניין של טעם כי אני גם אכלתי המון...מעניין, זה כנראה עניין של טעם כי אני גם אכלתי המון מרקי עוף וכמעט אף אחד לא היה טעים לי. אני רגיל למרק של אמא שלי עם המון עוף, צרור שלם של סלרי, פטרוזיליה, שמיר + שורש סלרי + שורש פטרוזיליה ומרקים אחרים לא מספיק "מרוכזים" בשבילי.<br />בכ"ז כמה טיפים חסכוניים ממטבחה של אמא כדי להוסיף טעם - חצי עגבניה מוסיפה המון (אבל פוגעת בצלילות של המרק למי שחשוב לו) וראש שום שלם למי שאוהב (אחרי הבישול הטעם לא חריף כמו שום רגיל)<br />מטעמי חיסכון בד"כ אני מגיש את העוף עם המרק/ מכין קציצות בתוך המרק (אבל אז כדאי להוסיף גם גבות כדי לקבל מרקם פחות מיימי)/ מכין מהעוף המכובס מוקפץ עם סויה ג'ינגר וירקות. על העלים והשורשים אני לא מוותר.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-58303271425328093242014-11-16T14:42:27.985+03:002014-11-16T14:42:27.985+03:00אלופה את! גם בפוסט המקורי וגם בתגובות למגיבים חוכמ...אלופה את! גם בפוסט המקורי וגם בתגובות למגיבים חוכמולוגיים.<br />תודה על המתכון והטיפים.דקלהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-43892860650869712862014-11-14T14:11:45.281+03:002014-11-14T14:11:45.281+03:00אפשרות פשוטה יותר (מכיוון שממילא לא עושים בהכרח כל...אפשרות פשוטה יותר (מכיוון שממילא לא עושים בהכרח כל שבוע מרק עוף...), פשוט לשמור את הגבות והגרונות מכל פעם אם מהקצב בפירוק, ואם לאחר חיתוך העוף השלם הצלוי - ולהקביא (בונוס - טעם חזק הרבה יותר !). שווה לנסות את הקונספט שהוצע פה של עוף שלם למרק =>לייבש+שמן זית => עוף צלוי, כמו כן יש כמה מרקים תימניים בהן מוגש הפולקע ישירות מתוך המרק - כ"ארוחת מרק שלמה בפני עצמה" (מרק, ירקות, פולקע) עם קצת אורז בצד. אם ממש היית רוצה לחסוך, לא פוסל את האפשרות של "קערת עצמות מרכזית" (שממילא לפעמים הולכת לכלב... :-) ), שהרי ממילא המרק/הציר הולך להיות מורתח ב 100+ מעלות לכמה שעות טובות. . . . (ושוב - מרק עוף מעוף/עצמות עוף שעבר צליה - הוא משמעותית יותר טעים...)גילnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-20667885733808849072014-11-14T13:05:24.648+03:002014-11-14T13:05:24.648+03:00גם אנחנו עברנו להשתמש בכנפיים אחרי שלא מצאנו גבות ...גם אנחנו עברנו להשתמש בכנפיים אחרי שלא מצאנו גבות עוף ברמי לוי (מה הם עושים עם כל הגבות?). אבל מעצבן ה-'שערות' (שאריות נוצות וכו') שלהם, המרק פחות צח. איך מנקים בצורה קלה ויעילה?שושנהhttps://www.blogger.com/profile/11439989778187405611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-48743094076970100112014-11-11T20:01:10.929+03:002014-11-11T20:01:10.929+03:00לא חבל על המנטליות המתנגדת אוטומטית? בכסף שתחסוך ת...לא חבל על המנטליות המתנגדת אוטומטית? בכסף שתחסוך תוכל לקנות לעצמך קצת רווחה כלכלית במקום מרמור.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28185421059711848332014-11-11T19:58:12.143+03:002014-11-11T19:58:12.143+03:00וואו רעיון מעניין. יש לך מתכון יותר מפורט?וואו רעיון מעניין. יש לך מתכון יותר מפורט?בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-9240023181209374612014-11-11T19:57:27.699+03:002014-11-11T19:57:27.699+03:00בעצתך אזרתי אומץ ושאלתי ברמי לוי. הם אמרו שכבר אין...בעצתך אזרתי אומץ ושאלתי ברמי לוי. הם אמרו שכבר אין. אולי יש רק בתחילת היום ולא בערב? <br />תודה על ההארות המחכימות.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-67819230519675032562014-11-11T19:56:22.686+03:002014-11-11T19:56:22.686+03:00ואללה מעניין לא ידעתי. אנסה בהזדמנות. תודה על הרעי...ואללה מעניין לא ידעתי. אנסה בהזדמנות. תודה על הרעיון!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-29938332759863045632014-11-10T23:28:31.792+03:002014-11-10T23:28:31.792+03:00לא חבל על הכסף?
אפשר לקנות ציפרוניים ב1.2 לק"...לא חבל על הכסף?<br />אפשר לקנות ציפרוניים ב1.2 לק"ג אצל הקצב ולהמיר את הסלרי והפטרוזליה בחמציצים ודשא מגינה ציבורית.דן חסכןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-44297365905561232872014-11-08T20:21:38.045+03:002014-11-08T20:21:38.045+03:00תודה על העיצות החכמות! תמיד תהיתי אם אנחנו המוזרים...תודה על העיצות החכמות! תמיד תהיתי אם אנחנו המוזרים שלא אוהבים עוף מכובס ולכן משתמשים בחלקים אחרים. לחילופין אני מכינה כדורי עוף / בשר ואיתם מכינה מרק עוף, ואז את הכדורים אוכלים ביעקרית לצד פחמימות וירק.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12067844579916101169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-19506262966965666842014-11-07T15:02:03.277+03:002014-11-07T15:02:03.277+03:00זהו בהחלט בזבוז לכבס עוף שלם רק בשביל ציר מסכן. אב...זהו בהחלט בזבוז לכבס עוף שלם רק בשביל ציר מסכן. אבל אם יש עצבים, אפשר לעשות זאת מבלי לזרוק את העוף חס וחלילה. למשוח אותו בשמן זית, מגוון עשבי תיבול טובים, מלח פלפל ותבלינים מהבא ליד (אם רוצים), דוחפים לתנור ומגישים עם כמה תפוחי אדמה צלויים גם הם.<br />אגב, כיבוס העוף לפני צלייתו מטיב עמו, כיוון שכך נוצר בקלות כרום פריך מעל העוף וצלייתו אורכת פחות זמן.<br />פוסט נהדר. תודה!הדרhttp://bonapetit456.blogspot.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-12529443560042097202014-11-07T11:37:41.899+03:002014-11-07T11:37:41.899+03:00גם אני משתמשת שנים ב"גבות עוף" ושאריות פ...גם אני משתמשת שנים ב"גבות עוף" ושאריות פירוק שמאוחסנות במקפיא. לא רק לקצב השכונתי יש "גבות עוף", גם בסופרים הכי סטנדרטיים, בעיקר לקראת סוף השבוע - כדאי לשאול.<br />אם בכ"ז משתמשים בכרעיים ואין דורש לבשר המכובס, אפשר לטחון אותו במעבד המזון ולהוסיף לתערובת הבשר של הקציצות.<br />+ כשקונים צרור פטרוזיליה/שמיר/כוסברה לצורך סלט ומשתמשים רק בעלים - מקפיאים את הגבעולים ומוסיפים למרק הבא<br />+ גם עצמות עוף שעבר צליה מעולות למרק (מן הסתם לא עצמות שעברו בצלחת של הסועדים, אלא כאלה שעברו פירוק במטבח והיישר למקפיא...)Anonymousnoreply@blogger.com