tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post7494272077554218807..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: מי צריך דירה כשיש תפוחי אדמה?בישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-89832111293296011682015-11-18T00:44:11.281+03:002015-11-18T00:44:11.281+03:00הרעיון פה מאוד מוצלח - בעצם התפודים מתבשלים במים ו...הרעיון פה מאוד מוצלח - בעצם התפודים מתבשלים במים ומתרככים, ואז נאפים כשהמים מתאדם. הכנתי את המנה עכשיו. לטעמי זה יוצא הרבה יותר מדי חמוץ עם חצי כוס מיץ לימון - אני חושב שעדיף לקצץ. תמיד אפשר לפזר עוד מעל אחרי הבישול.<br /><br />אגב, אצלי התפודים נחרכו הרבה יותר ממה שנראה בתמונה למעלה - יכול להיות שעשיתי משהו לא טוב?nitzanmshttps://www.blogger.com/profile/17527462445546975408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-57039852134720849582011-06-06T12:52:07.620+03:002011-06-06T12:52:07.620+03:00ניסיתי להכין גרסה של זה: בצק עלים ממולא בפירה שמתו...ניסיתי להכין גרסה של זה: בצק עלים ממולא בפירה שמתובל באורגנו, שמן זית ולימון (שום ופלפל שחור הם קבועים, במטבח שלי). את התפודים בישלתי במשך רבע שעה לפני שהפכתי לפירה, ואחרי התיבול זה היה בתנור במשך חצי שעה.<br />הטעם פחות חזק (גם הייתה כמות יותר גדולה של תפוחי אדמה), אבל עדיין מאוד מתאים וטעים. אני חושב שאפשר גם לוותר על הבצק עלים ולהכין את זה כעיגולי פירה עם פירורים ליציבות שנאפים בתנור - וזה חוסך זמן ומאמץ.Anonymousnoreply@blogger.com