tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post7535237773449725892..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: קוראת בקוואקרבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-80070312196032843682013-06-10T08:30:47.301+03:002013-06-10T08:30:47.301+03:00בעקרון נראה לי שאפשר, אבל אלה כבר שינויים די מרחיק...בעקרון נראה לי שאפשר, אבל אלה כבר שינויים די מרחיקי לכת, אני לא יודעת מה יהיה אופי הלחם, ואם הוא יהיה טעים ככה... נראה לי כדאי למצוא מראש מתכון שהוא לא מתוק.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-41105278461797452202013-06-09T18:06:55.674+03:002013-06-09T18:06:55.674+03:00המממ... הכנתי את ה"קדירת בשר למתחילים" ש...המממ... הכנתי את ה"קדירת בשר למתחילים" שלך ואני רוצה להכין לחם בצד... אפשר להמיר מים במקום חלב לגרסה פרווה? ואפשר לוותר על הפירות? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10580586234742538116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-47085856271676012572012-05-08T10:15:53.443+03:002012-05-08T10:15:53.443+03:00מגניב איזה כיף :)מגניב איזה כיף :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-91595342333583468632012-05-07T14:23:04.570+03:002012-05-07T14:23:04.570+03:00החלפתי את הקמח המלא בקמח כוסמין מלא+גלוטן (הבעיה ה...החלפתי את הקמח המלא בקמח כוסמין מלא+גלוטן (הבעיה היא החיטה, לא הגלוטן)<br />יצא נהדר!<br />בהחלט לחם שונה ממה שרגילים אליו, אבל חביב מאוד.<br />הוא גם ערמומי, הפרוסות קטנות אז זה מרגיש כאילו לא אכלת כלום..MoranShahttps://www.blogger.com/profile/06389047562227226020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-39291757828520742922012-05-03T17:29:06.038+03:002012-05-03T17:29:06.038+03:00הכל זה מלמעלה (ד. אהרון, שם, שם.)
ואת יכולה להחלי...הכל זה מלמעלה (ד. אהרון, שם, שם.)<br /><br />ואת יכולה להחליף את הסילאן בדבש אם יש לך.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-39376185798774885752012-05-03T16:55:08.623+03:002012-05-03T16:55:08.623+03:00פתאום גיליתי שיש לי את כל המרכיבים בבית - חוץ מסיל...פתאום גיליתי שיש לי את כל המרכיבים בבית - חוץ מסילאן. זה כנראה סימן מלמעלה.marjorie morningstarhttps://www.blogger.com/profile/16512481045975105299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-22887458562534279992012-05-02T23:39:35.901+03:002012-05-02T23:39:35.901+03:00א. אבל בכל מקרה כדאי שיהיה קמח מלא בבית אם את אוהב...א. אבל בכל מקרה כדאי שיהיה קמח מלא בבית אם את אוהבת מתכונים בריאים לא? אז הנה. פתרתי לך את הדילמה ;)<br />ב. לגבי ההחלפות, מעולם לא ניסיתי בעצמי, אבל במתכון המקורי היא כותבת בהקדמה שאפשר להשתמש בחלב סויה. הידד! <br />ואין צורך לדאוג שאת מעצבנת. לכבוד הוא לי שאת מנסה להתאים מתכון שהעליתי כדי שתוכלי להתנסות בו. <br />לגבי היוגורט לעומת חלב, אני מכירה כמה נמנעי לקטוז שמרגישים ככה. במיוחד אם מדובר ביוגורט עיזים או כבשים. וואו, זה בטח יהיה ממש טעים עם יוגורט כבשים במקום חלב. הממ... נתת לי השראה...בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-69724536046171210512012-05-02T23:20:16.693+03:002012-05-02T23:20:16.693+03:00א. אוי, אבל בדיוק נגמר לי הקמח המלא... וזה נראה כ&...א. אוי, אבל בדיוק נגמר לי הקמח המלא... וזה נראה כ"כ דורש התנסות! <br /><br />הקדמה ל- ב: כזה מתכון בריא ובכל זאת אני מחפשת המרות. סליחה אם אני מהמעצבנות האלה.. אבל.. אי סבילות ללקטוז וכאלו.<br /><br />ב עצמו: אז מה דעתך על חלב סויה במקום חלב? ילך? או אולי יוגורט, אם חלב סויה בלחם קוואקר מקמח מלא נשמע כבר ממש ממש מוגזם? <br /><br />(משום מה יוגורט עושה פחות כאבי בטן מחלב. אולי זה כל חיידקי הביו המפזזים להם שמלחיצים את הלקטוז....)<br /><br />תודה :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-63711554482884088452012-05-02T21:20:19.273+03:002012-05-02T21:20:19.273+03:00חחחחחח יש לך חושים על טבעיים. את ממש חוזה את העתי...חחחחחח יש לך חושים על טבעיים. את ממש חוזה את העתיד!<br /><br />את חמודה!:)<br />תודה על ההסבר, והצלחת יופי לתאר לי את מרקם הלחם.<br />מאד מוצא חן בעיני<br />אני גם הולכת להציע את המתכון הזה לידידה שלי - זה מאדדדדד מתאים לה. אני כבר יודעת שהיא תחליף את הקמח המלא בקמח כוסמין (שהוא דל בגלוטן), והיא תאהב את זה מאדWinniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-38057433077081802602012-05-02T20:29:43.430+03:002012-05-02T20:29:43.430+03:00הוא תופח, אל דאגה- יש בו 2 כפיות אבקת אפייה. זה פש...הוא תופח, אל דאגה- יש בו 2 כפיות אבקת אפייה. זה פשוט מרקם קצת אחר. אם את האודיה שאני חושבת שאת אז נראה לי שממש תאהבי את המתכון :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-77054676128044796802012-05-02T17:57:39.333+03:002012-05-02T17:57:39.333+03:00רגע, אז הוא לא תופח? ואם רוצים שיתפח?רגע, אז הוא לא תופח? ואם רוצים שיתפח?אודיהhttps://www.blogger.com/profile/05003288745648203606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-16615765851501624692012-05-02T15:14:20.796+03:002012-05-02T15:14:20.796+03:00אני מסוגלת להעלות בדעתי המון מאכלים שטוחים וחומים ...אני מסוגלת להעלות בדעתי המון מאכלים שטוחים וחומים שגורמים לי להזיל ריר. בראוניז, פאדג', טבלאות שוקולד... להיות שטוח וחום זו נקודת פתיחה לא רעה בכלל בכל הנוגע לריור :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-82622482930971602732012-05-02T15:09:09.683+03:002012-05-02T15:09:09.683+03:00אני לא מאמין שאני אשכרה אומר את זה על מאפה קוואקר ...אני לא מאמין שאני אשכרה אומר את זה על מאפה קוואקר שטוח וחום אבל זה נראה מעורר תאבון ברמות ואני יושב ומזיל ריר במשרד.אוכל בחוץhttp://food-out.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-80209735135928611052012-05-02T15:00:18.274+03:002012-05-02T15:00:18.274+03:00רוצה עוד תחזית אישית? קבלי -
אני חוזה שבקרוב מאד א...רוצה עוד תחזית אישית? קבלי -<br />אני חוזה שבקרוב מאד אחד מהמרכיבים במתכון שתעלי יהיה קמח. אה וגם סוכר אינוורטי.<br />איך אני?? ;)<br /><br />הוא יותר לחם מאשר עוגה. אין בו את מכת המתיקות הזאת שעוגה נותנת, כי בבצק עצמו יש רק כף וחצי סילאן (לעומת חצי כוס סוכר לפחות בעוגות רגילות). גם מבחינת המרקם הוא פחות עדין ופירורי מאשר עוגה. הקוואקר נותן ללחם יותר "גוף". אני מקווה שאני מצליחה לתאר בצורה אינפורמטיבית... בקיצור, זה לא יוצא כמו לחם רגיל שמכינים עם שמרים, זה יותר מתפורר ופחות חלק, אבל זה בכל זאת יותר לחם מאשר עוגה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-78463362329867968912012-05-02T14:47:04.178+03:002012-05-02T14:47:04.178+03:00כן, גם אני הופתעתי כשקראתי לראשונה את המתכון. הלחם...כן, גם אני הופתעתי כשקראתי לראשונה את המתכון. הלחם אכן קצת כבד, אבל בצורה טובה - הקוואקר הופך אותו לנגיס וממלא כזה.<br />אני בהחלט מזדהה עם הצורך לא לעמוד ליד תנור מהביל. במיוחד כשיש כל כך הרבה אבק באוויר שאפשר ללעוס אותו.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-77341088286226814762012-05-02T13:59:42.562+03:002012-05-02T13:59:42.562+03:00חחחחחחחח קוראת בקוואקר - גדול!!
הלחם מוצא חן בעינ...חחחחחחחח קוראת בקוואקר - גדול!!<br /><br />הלחם מוצא חן בעיני. אבל זה באמת כמו לחם או בעצם יותר לכיוון עוגה (שזה נהדר בפני עצמו!)<br />מאד מאד מיוחדWinniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-13951605757352067102012-05-02T12:25:38.219+03:002012-05-02T12:25:38.219+03:00יש!!! התגעגענו!יש!!! התגעגענו!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-84271518042570570192012-05-02T11:00:07.867+03:002012-05-02T11:00:07.867+03:00בלי שמץ של קמח לבן? כל הכבוד. ברוב המתכונים שנתקלת...בלי שמץ של קמח לבן? כל הכבוד. ברוב המתכונים שנתקלתי עד כה חיפפו ושילבו גם לבן בשביל שלא יהיה כבד מדי. ההצעה שלך מסקרנת, אני חייבת לנסות מתישהו (אבל לא עכשיו. בחום הזה אני מסוגלת רק לשתות מיץ אננס - לא לעמוד מול תנורים מהבילים).marjorie morningstarhttps://www.blogger.com/profile/16512481045975105299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-3620222377158228042012-05-02T10:39:13.211+03:002012-05-02T10:39:13.211+03:00ללא ספק, מגדת עתידות בזול!ללא ספק, מגדת עתידות בזול!עלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.com