tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post7861681561529784636..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: מאפין - תופין תמים או צפיחית זדונית?בישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-2860106166877945302016-05-16T19:56:46.903+03:002016-05-16T19:56:46.903+03:00עשיתי כבר כמה ניסיונות במאפינס האלה - ועכשיו סוף ס...עשיתי כבר כמה ניסיונות במאפינס האלה - ועכשיו סוף סוף יצאו לי מצוינים :)<br />לצערי כמה ניסיונות קודמים לא הצליחו (יבש מדי, נוזלי מדי, שרוף מדי) אבל הפוטנציאל של מאפה אישי בריא יחסית קסם לי כל כך שהחלטתי לא לוותר.<br />מה שעבד אצלי בסוף (לא יודעת אם זה תקף לכולם, אולי זה תלוי בתנור או משהו) היה להכפיל את הכמות של החלב/מים, כלומר להשתמש בכוס במקום חצי כוס, ולאפות בתבנית סיליקון בלי מנז'טים (כשהשתמשתי במנז'ט שכבה עבה מהמאפין נדבקה אליו באופן בלתי ניתן להפרדה ולמעשה נזרקה בסוף עם הנייר).<br />התוצאה שהתקבלה אצלי בסוף יצאה נהדרת, אני בטוחה שאכין את המתכון הזה לעתים קרובות. ממליצה בהחלט לכולם לנסות.caliohttps://www.blogger.com/profile/04060238912729563923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-29247475582082001562014-04-05T18:58:34.519+03:002014-04-05T18:58:34.519+03:00ובמקום רסק תפוחים, הכנסתי למעבד מזון 4 תפוחים עד ל...ובמקום רסק תפוחים, הכנסתי למעבד מזון 4 תפוחים עד לריסוק. <br />שוב.. יצא מושלם!לירזhttps://www.blogger.com/profile/16589080502874875105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-50201127781597098682014-04-05T18:57:26.734+03:002014-04-05T18:57:26.734+03:00הכנתי במנג'טים, יצאו לי 20 יחידות טעימות בטירו...הכנתי במנג'טים, יצאו לי 20 יחידות טעימות בטירוף.<br />לירזhttps://www.blogger.com/profile/16589080502874875105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-72101079944900970142014-03-25T09:11:52.010+03:002014-03-25T09:11:52.010+03:00הכנתי עם קמח מלא, 2 כפות שמן, 2 חלבונים וקצת יותר ...הכנתי עם קמח מלא, 2 כפות שמן, 2 חלבונים וקצת יותר חלב.<br />יצא מצוין! לא מאוד מתוק, מוצלח מאוד בתור מאפה לבוקר.<br />תודה :)<br />הדסnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-76639716890199798502013-10-02T23:32:36.576+03:002013-10-02T23:32:36.576+03:00הכנתי ללא ביצה-מטעמי בריאות-ועם פחות חומרים(למשל ס...הכנתי ללא ביצה-מטעמי בריאות-ועם פחות חומרים(למשל סוכר השמטתי) אנחנו כמעט טבעוניים. יצא נהדר!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-33094333262502541842013-07-05T13:04:36.047+03:002013-07-05T13:04:36.047+03:00הכנתי לפני שעה ועכשיו טעמתי אחד...מעולה!!הכנתי לפני שעה ועכשיו טעמתי אחד...מעולה!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-20129951587535524742011-09-15T16:55:01.029+03:002011-09-15T16:55:01.029+03:00אני בדרך כלל קונה. זה מגיע בצנצנת או בפחית שימורים...אני בדרך כלל קונה. זה מגיע בצנצנת או בפחית שימורים. אם את רוצה אפשר גם להכין רסק תפוחים ביתי וזה נפלא (יש פה מתכון בבלוג), אבל לא חייבים.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-7893997080650474552011-09-15T13:49:29.337+03:002011-09-15T13:49:29.337+03:00יש לי שאלה:
רסק תפוחים - זה משהו שקונים או מכינים...יש לי שאלה:<br />רסק תפוחים - זה משהו שקונים או מכינים?Einathttps://www.blogger.com/profile/07090946154611538403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-50656196728576356102011-08-31T22:44:26.203+03:002011-08-31T22:44:26.203+03:00אוי, המתכון הזה קצת דומה למאפינס טעימים טעימים שהכ...אוי, המתכון הזה קצת דומה למאפינס טעימים טעימים שהכנתי לפני כמה חודשים. אבל גם קצת שונה. יופי מור, סיפור טוב.<br /><br />בכל אופן. הצחקת אותי. מאד. כמו תמיד. אולי אפילו קצת יותר. לא משהו ספציפי, הכל ביחד. ממש הצלחת להעביר את רגשותייך, את הכעס על המאפינס, אולי סלידה, עלבון? זה מרגיש לי שמאפין כלשהו שבר את לבך בעבר ואת, על מנת להתגונן, תקפת בחזרה (או שאולי התבלבלתי וזהו בעצם קול זעקת הלידה שלך?). בשבת הקרובה, בישול בזול יוצאת לצעדת מחאה משלה: העם. דורש. צדק עוגתי.<br />אני חייבת, אגב, לומר שאני עם עלמה וטל - אין לי שום דבר נגד המאפין, אני דווקא די בעדו.<br /><br />רק שאלה טכנית לסיום: כשאת מזלפת פרוסטינג על סקוצ'ברייט במנז'ט.. את אופה את הסקוצ'ברייט קודם או מגישה אותו נא?מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-91052650448549346482011-08-31T21:38:51.135+03:002011-08-31T21:38:51.135+03:00מה אני אגיד לכן, נתקלתי לפני זמן מה במאפין מוכן, ע...מה אני אגיד לכן, נתקלתי לפני זמן מה במאפין מוכן, עטוף בפלסטיק חסין כדורים, עם מרקם של ספוג רק פחות טעים, ועם יותר קלוריות מאשר נוטלה בכפית. בחמת זעם כתבתי את הפוסט הזה.<br />אם כי, בטוחני שהמאפין הזה היה מהווה מבודד נפלא לרגליים שלך טל.<br />אני רואה שאת גם מבחינה במשמעות המקורית (או לפחות זו שאני מכירה :) של המאפין ובעיוותו. כך שאני לא שונאת את כל המאפינים כמו שאני שונאת את העיוותים שנכללים תחת ההגדרה של מאפין ללא הצדקה.<br /><br />לגבי קאפקייקס, אני כן קצת מבינה למה אנשים מתלהבים - יש יחס הפוך בין גודל לחמידות. עוגה קטנה זה יותר חמוד מעוגה גדולה. אבל כמו כל טרנד, בשלב כלשהו גם ממנו מתחילים להקיא. עבורי הם בסך הכל תירוץ לפרוסטינג. מבחינתי אפשר להזליף ערימה של פרוסטינג על סקוצ'ברייט במנז'ט ולקרוא לזה קאפקייק.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-43086959887546484002011-08-31T11:27:51.758+03:002011-08-31T11:27:51.758+03:00המאפינס של נראים מחממים ומנחמים וממש יעזור לי אחד ...המאפינס של נראים מחממים ומנחמים וממש יעזור לי אחד עכשיו,כפות הרגליים שלי עטו גוון כחלחל סגול, כי קפוא פה בעבודה ופאקינג גשם באמצע אוגוסט!!!@!<br /><br />אני סוטה מהנושא. יש הבדל בין מאפינס לקאפקייקס,מאפין הוא לא סתם עוגה במנז'ט, זה איזשהו עיוות שנוצר בזמן האחרון כי זה נוח לבני אנוש לקרוא לכל דבר במנז'ט מאפין. אבל מאפין זה משהו עם מרקם בין לחם לעוגה,מעט דחוס, ודרך ההכנה שלו שונה מעוגה. אז אל תשנאי אותו כל כך,הוא דווקא חבר נאמן ומשביע.<br />קאפקייקס לעומת זאת הם באמת עוגה במנז'ט,וזה כבר סיפור אחר :)<br /><br />אהבתי את הפוסט וקרעת אותי מצחוק!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-82495644699977606732011-08-31T09:19:15.369+03:002011-08-31T09:19:15.369+03:00הצחקת אותי עם כל ההקדמה הזו, לדעתי מאפינס הם דווקא...הצחקת אותי עם כל ההקדמה הזו, לדעתי מאפינס הם דווקא כנים וישרים, הערמומיות האמיתית של של קפאקייקס, שמתיימרים להיות משהו מלבד עוגה במנז'ט, והפכו ללא פחות מפריט אופנה! אבל מילא, השילוב של קווקאר ותפורחים הוא בכל מקרה יאמממי.עלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.com