tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post818596880831345484..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: חגיגי וחסכוני - ראש השנה בבישול בזולבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-13280498755922361182017-10-02T22:57:25.666+03:002017-10-02T22:57:25.666+03:00לא היה מיץ רימונים בחנות אז קניתי רוטב רימונים של ...לא היה מיץ רימונים בחנות אז קניתי רוטב רימונים של חברת שקדיה ודיללתי במים. יצא מעולה.<br />תודה רבהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-59902961775278214562017-10-01T09:37:51.637+03:002017-10-01T09:37:51.637+03:00פעם ראשונה שנכנסתי לבוג הזה ונראה מעניין מאד...יש ...פעם ראשונה שנכנסתי לבוג הזה ונראה מעניין מאד...יש לך מתכון שווה לנתח מס 7 ? מכסה הצלע...פשוט לא ממש בא לי לטחון אותו :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18129190476035287120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-22496493718504768792013-11-04T15:37:39.900+03:002013-11-04T15:37:39.900+03:00הטעם מאוד עדין, לא מאוד חזק. אבל אם את רוצה את יכו...הטעם מאוד עדין, לא מאוד חזק. אבל אם את רוצה את יכולה לנסות להחליף במיץ אחר. מיץ תפוחים או אגסים אולי? בהצלחה!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-7617183195780326062013-10-23T21:56:17.704+03:002013-10-23T21:56:17.704+03:00היי, אני רוצה לנסות את המתכון אבל לא אוהבת מיץ רימ...היי, אני רוצה לנסות את המתכון אבל לא אוהבת מיץ רימון..הטעם יוצא חזק בבשר או שאולי יש לך רעיון למשהו אחר במקום? תודה!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07984336510588751226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-20364557495263020192013-09-17T14:57:18.977+03:002013-09-17T14:57:18.977+03:00היי סליחה שראיתי את זה רק עכשיו... אם עדיין רלוונט...היי סליחה שראיתי את זה רק עכשיו... אם עדיין רלוונטי - תלוי איזה מיץ את קונה. אני קונה בדרך כלל של ספרינג או פריגת, נראה לי שהם טוענים שהם משתמשים רק ברכיבים טבעיים. 100% טבעי זה תואר שקצת קשה להעריך את טבעו. גם רעל עכברים יכול להיות 100% טבעי...בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-39276897135109403562013-08-29T13:13:12.155+03:002013-08-29T13:13:12.155+03:00מיץ הרימונים הוא 100 אחוז טבעי?
תודה!!מיץ הרימונים הוא 100 אחוז טבעי?<br />תודה!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-55232633047929910262011-10-03T15:11:36.855+03:002011-10-03T15:11:36.855+03:00איזה יופי! איך אני שמחה לשמוע!איזה יופי! איך אני שמחה לשמוע!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-56917890654579470512011-10-02T20:46:01.531+03:002011-10-02T20:46:01.531+03:00חזרתי כדי לדווח - יצא פשוט מעולה!
השתמשנו במס'...חזרתי כדי לדווח - יצא פשוט מעולה! <br />השתמשנו במס' 8 (זה מה שהיה בסופר). את הטימין החלפתי בקצת פלפל אנגלי (2 גרגירים לקילו). יצא ממש ממש טעים. זה מרגש במיוחד לאור העובדה שבפעם הקודמת (והראשונה) שניסיתי להכין בשר הוא יצא במרקם של סוליה, בערך. הפעם הוא יצא רך וטוב. גילינו שהוא טעים גם קר (אם כי פחות), והרוטב שנשאר שימש אותנו כבסיס מצויין למרק בצל לשבירת הצום. <br />תודה רבה! (גם על הסבלנות לשאלות שלי... באמת שפחדתי לפשל שוב.)תחיה. ה.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-81664354729955041962011-09-22T15:56:48.907+03:002011-09-22T15:56:48.907+03:00איזה כיף זה לשמוע את זה ממך :)איזה כיף זה לשמוע את זה ממך :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-84688436543352702432011-09-22T09:10:28.828+03:002011-09-22T09:10:28.828+03:00זה נראה מצויין!
וזה באמת לא יקר בשביל מנה גדולה לח...זה נראה מצויין!<br />וזה באמת לא יקר בשביל מנה גדולה לחג.<br />והצילום נהדר!!!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-9441531417885557022011-09-21T14:24:35.497+03:002011-09-21T14:24:35.497+03:00זו לא שאלה הזוייה זו שאלה טובה :)
לטימין יבש אין ...זו לא שאלה הזוייה זו שאלה טובה :) <br />לטימין יבש אין טעם כל כך חזק. נראה לי שהכי פשוט להכין בלי. זה ממש לא חלק קריטי מהתבשיל והוא מקבל כל כך הרבה טעמים אחרים מהבשר והבצל והמיץ...<br /><br />אם את רוצה בכל זאת, כל אחד ממה שהצעת יכול לעבוד. אין פה עוד מלא תבלינים חזקים אחרים שיתנגשו איתם, אבל הם ישנו קצת את האופי של התבשיל. כורכום יקח את זה לכיוון יותר מזרחי, ויצהיב את הרוטב. אורגנו יקח את זה לכיוון קצת איטלקי-פיצתי. פלפל אנגלי יהפוך את זה למתובלן מבושם כזה (הייתי שמה חצי כפית ממנו בתור התחלה, אולי אפילו רבע, ואחר כך מוסיפה עוד לפי הצורך). בהינתן שלושת האפשרויות הייתי הולכת על הפלפל האנגלי.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-79600518920195005942011-09-21T13:34:14.032+03:002011-09-21T13:34:14.032+03:00אמממ... כורכום או אורגנו או פלפל אנגלי יהיו קשורים...אמממ... כורכום או אורגנו או פלפל אנגלי יהיו קשורים? <br /><br />(סליחה אם זו שאלה הזויה. פשוט אין לי מושג איזה טעם יש לטימין.)תחיה. ה.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-21779303068254896832011-09-21T11:46:33.215+03:002011-09-21T11:46:33.215+03:00ארז - תודה :)
אנונימי - לעולם אל תפסיק/י לחלום :)...ארז - תודה :)<br /><br />אנונימי - לעולם אל תפסיק/י לחלום :) וזה באמת הרבה יותר נוח כשיש לרוב 4 להבות בכירים ורק 2-3 מדפים בתנור...<br /><br />תחיה - וואו, אלו מחירים מעולים. חבל שאין חצי חינם באיזור שלנו... תודה על העדכון. <br />הטימין אכן לא קריטי. אל תקני רק בשביל זה. תשמיטי או תחליפי במיורן, בזיליקום יבש... משהו בסגנון. כל אחד יתן טעם קצת אחר כמובן, אבל זה בסדר. זה חלק קטן מהטעם.<br /><br />לגבי איזה נתח הכי מתאים, אין לי טונות של נסיון עם הנתחים השונים כדי להגיד לך באמת. אני הכנתי את זה עם מס' 3 ויצא אחלה, כאמור. הכנתי מתכונים אחרים בסגנון עם מס' 7 וגם יצא טעים (אותו סוג בישול של צלי בנוזלים על הגז אבל עם ירקות וקטניות). ב-8 ו-10 תרם יצא לי להשתמש (אני מתכוונת להכין אחד מנתחי ה-8 שקניתי לשבת אחרי שקניתי איזה 4 קילו ממנו בעקבות המבצע...). אני מנחשת שעם כולם זה יצא טעים.<br />אז אם כולם עולים אותו דבר ואת רוצה ללכת על בטוח, לכי על 3, כי הוא נוסה ספציפית במתכון הזה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-38576194418636531812011-09-21T11:11:58.912+03:002011-09-21T11:11:58.912+03:00תגידי, הטימין הוא עניין עקרוני פה? לא בא לי לקנות ...תגידי, הטימין הוא עניין עקרוני פה? לא בא לי לקנות שקית שלמה רק בשביל תבשיל אחד... <br /><br />אם זה עוזר למישהו - בכמעט חינם מס' 3 עולה 20 ש"ח לקילו, וגם 7, 8 ו-10. יש לך מושג עם מי מהם זה אמור לצאת הכי טוב?תחיה. ה.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-1923020959562350772011-09-21T09:52:15.427+03:002011-09-21T09:52:15.427+03:00בחיי, התמונה של הבקר הורסת! והבצל הטעים מסביב- הרג...בחיי, התמונה של הבקר הורסת! והבצל הטעים מסביב- הרגת אותי.<br />אומנם די אסור לי לאכול בקר, אבל לא אסרו עליי לחלום :).<br />חוץ מזה שהמתכון הזה נשמע טעים ביותר, אני חושבת שזה מצויין שעושים אותו על הגז, ולא תופסים תא של תנור, במיוחד בלחץ של ההכנות... .<br />תודה לך!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-88063868183084375272011-09-21T06:09:51.280+03:002011-09-21T06:09:51.280+03:00תודה רבה עלהמתכון הזה ועל הרעיון. זה נראה טוב וטעי...תודה רבה עלהמתכון הזה ועל הרעיון. זה נראה טוב וטעים.ארזhttps://www.blogger.com/profile/04101491573879847670noreply@blogger.com