tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post8710765835918648105..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: הוא מתקרבבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-54160124241862425562013-06-16T21:09:41.323+03:002013-06-16T21:09:41.323+03:00יצא אדיר.
אמנם הגשתי קר אבל יצא מאוד נחמד.
שייך לפ...יצא אדיר.<br />אמנם הגשתי קר אבל יצא מאוד נחמד.<br />שייך לפוסט אחר אבל גם עוגת השקולד הבחושה יצאה מעולה.<br />ובכלל - כן, אני בשטף של רגשות נחמדים - את הכתובת שלי ברגע שאני רוצה להכין משהו או להנות מכתיבה טובה.<br /><br /> משה וולפסוןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-1703501375855309572012-03-22T09:54:56.030+03:002012-03-22T09:54:56.030+03:00בדיוק. זה יוצא שחור כזה נכון?
תודה לך על הפידבק!בדיוק. זה יוצא שחור כזה נכון?<br />תודה לך על הפידבק!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28935741458058027002012-03-21T23:49:32.791+03:002012-03-21T23:49:32.791+03:00אולי אני צריכה באמת לנסות להקפיא את זה עם מים
כי כ...אולי אני צריכה באמת לנסות להקפיא את זה עם מים<br />כי כשניסיתי להקפיא בזיליקום כמו שאני מקפיאה פטרוזיליה (קצוצה דק בקופסה) זה לא הלך טוב בכלל...<br />בכל מקרה הכנתי היום עם בזיליקום טרי ויצא אחלה<br />תודה על עוד מתכון מוצלח :)Einathttps://www.blogger.com/profile/07090946154611538403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-68841042586431987372012-03-15T21:51:29.287+03:002012-03-15T21:51:29.287+03:00אני כבר התחלתי בבירור אוכל הרבה לפני פורים חחחחח
ו...אני כבר התחלתי בבירור אוכל הרבה לפני פורים חחחחח<br />והפסקתי לקנות חלק מהדברים.<br /><br />אבל פסטה עם רוטב עגבניות ובזיליקום(!!) אני מוכנה לאכול כל יום <br />כל דבר עם בזיליקום - ישר בשבילי<br /><br />לא קל להשיג תמיד בזיליקום טרי (וגם כשר לאכילה), אבל כשיש אני ישר קונה.<br />אהבתי מאד את המתכון!Winniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-10407188789727849612012-03-15T14:56:24.907+03:002012-03-15T14:56:24.907+03:00יעבור כן, אבל ממש לא יתקבל אותו טעם. לבזיליקום טרי...יעבור כן, אבל ממש לא יתקבל אותו טעם. לבזיליקום טרי יש טעם וארומה מאוד חזקים ואופייניים והמיובש... צל חיוור. אם כבר הייתי מחליפה באורגנו מיובש, שיש לו טעם קצת יותר נעים לדעתי. <br />יכול להיות שקוביות הבזיליקום הקפואות יעשו את העבודה. אני צריכה לנסות באמת.<br />ולגבי זה שהוא מתקלקל ולא מסיימים, אני קוצצת ומקפיאה בזיליקום כשאני רואה שכבר לא אשתמש במה שנשאר- מערבבים את הבזיליקום הקצוץ עם קצת מים, משטחים בתבנית, מקפיאים ואז שוברים לחתיכות. כך מקבלים בזיליקום טרי קפוא מעשה בית.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-19366360393897775332012-03-14T23:00:41.218+03:002012-03-14T23:00:41.218+03:00נשמע יאמי ובאופן כללי אני ממש אוהבת את הבלוג שלך!נשמע יאמי ובאופן כללי אני ממש אוהבת את הבלוג שלך!אפרתhttp://what-efrat.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-66412859666443854492012-03-14T19:18:47.438+03:002012-03-14T19:18:47.438+03:00אכן רעיון מצויין לפעמים האלו שאין כוח ממש לבשל אבל...אכן רעיון מצויין לפעמים האלו שאין כוח ממש לבשל אבל מתחשק אוכל שמרגיש מבושל (החמץ פחות מדאיג אותי)<br />את חושבת שאולי זה יעבוד עם בזיליקום יבש? כי הטרי מתקלקל מהר ואף פעם לא מספיקים לסיים אותו ולכן כמעט ולא קונים....Einathttps://www.blogger.com/profile/07090946154611538403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-79551938016876004382012-03-14T18:21:50.785+03:002012-03-14T18:21:50.785+03:00אכן פסטה פשוטה :) הכי טוב להכין אחרי שחוזרים מאוחר...אכן פסטה פשוטה :) הכי טוב להכין אחרי שחוזרים מאוחר מקנייה בסופר. ככה מוודאים שיש זיתים וגבינה טרייה, ותוך רבע שעה מהכניסה הביתה יש אוכל על השולחן, ובתקווה גם הקניות במקום.<br /><br />לגבי הכמויות, מממ... לוידעת, ככה זה יוצא לנו - ארוחת ערב לי ולאיש + שאריות שמספיקות ל-2 ארוחות צהרים.<br />אם מדובר באנשים רעבים במיוחד אולי זה 3 מנות, אבל חצי חבילה עם כל התוספות ממלא בסוף איזה חצי סיר.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-38294781995376511882012-03-14T17:57:37.588+03:002012-03-14T17:57:37.588+03:00אצלנו בבית קוראים לפסטות כאלו, בהן מכינים את הרוטב...אצלנו בבית קוראים לפסטות כאלו, בהן מכינים את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת, "פסטה פשוטה".<br />יש לי רק שאלה אחת - איך מחצי חבילת פסטה יוצאות ארבע מנות??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-68004051466533617852012-03-14T17:50:32.663+03:002012-03-14T17:50:32.663+03:00חזור אחרי "אבק זה לא חמץ!"
(בטוחני שזה ל...חזור אחרי "אבק זה לא חמץ!"<br />(בטוחני שזה לא ישכנע אותה אבל זה שווה נסיון :)<br /><br />תודה לך :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-52978735859217111202012-03-14T17:39:14.670+03:002012-03-14T17:39:14.670+03:00שכרתי חדר במלון לשלושה שבועות הקרובים.
אישתי הולכת...שכרתי חדר במלון לשלושה שבועות הקרובים.<br />אישתי הולכת להפוך את הבית לקראת פסח,וממש אין לי חשק לריב איתה על הנקיון.<br />מעדיף לחיות בחוץ. (סתם)<br /><br />המנה הזו מזכירה לי את מנת הדגל במסעדת "ספגטים"<br />שנת 2000 הפעם הראשונה שטעמתי והתמכרתי "פסטה בולגרו"<br />אותה מנה כמו שלך רק בהוספת חומץ בלסמי.<br />תענוג של פוסטמאסטר שף בשרhttp://chefbasar.blogspot.com/2012/03/blog-post.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-90753768696195999122012-03-14T14:40:00.482+03:002012-03-14T14:40:00.482+03:00מזל, פחדתי שאת שוקלת לנתק את הקשר בגלל התכנון המוק...מזל, פחדתי שאת שוקלת לנתק את הקשר בגלל התכנון המוקדם הגובל על אובססיבי שמתבטא פה, ואת זה צריך לסבול כל השנה, לא רק בפסח ;)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-71224204550777533462012-03-14T13:50:42.270+03:002012-03-14T13:50:42.270+03:00"אם אתם מהאנשים שהולכים באמת להעלים את כל החמ..."אם אתם מהאנשים שהולכים באמת להעלים את כל החמץ מהבית עד פסח, כדאי שתתחילו לתכנן כבר עכשיו"<br /><br />כאן, כלומר ממש בהתחלה, עצרתי ותהיתי אם זהו. <br />אם הקשר ביני ובין הפוסט הזה נגדע בעודו באבו :(<br /><br />סורי בובה,<br />מבחינתי - כמה שיותר חמץ יותר טוב.<br />מבחינתי כולם יכולים להיפטר מהחמץ שבמקפיא שלהם - היישר לתוך המקפיא שלי!<br /><br />נ.ב.<br />ברור שקראתי עד הסוף.<br />באמת נראה יאמי!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-58216832461571731032012-03-14T11:42:23.713+03:002012-03-14T11:42:23.713+03:00הלוואי. אז אולי הגשם היה מנקה את האוויר מכל האבקות...הלוואי. אז אולי הגשם היה מנקה את האוויר מכל האבקות של הפרחים |אפצ'י|בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-88126782640681689032012-03-14T11:12:25.731+03:002012-03-14T11:12:25.731+03:00גיקית שכמותי, לתומי חשבתי שהחורף מתקרב :)גיקית שכמותי, לתומי חשבתי שהחורף מתקרב :)Anonymousnoreply@blogger.com