tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post1496986994116851200..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: קרטיפאדג'בישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-82987686531374921132016-01-31T00:02:11.791+03:002016-01-31T00:02:11.791+03:00לא ניסיתי את המתכון הספציפי (עדיין, ברור שעדיין)
א...לא ניסיתי את המתכון הספציפי (עדיין, ברור שעדיין)<br />אבל בעניין הוצאת קרטיבים מהמתקן, ובכלל מי שאין לו מתקן מתאים ושוקל לקנות, אני ממליצה בחום על המתקן שניתן לקנות באיקאה. למעט הצבעים המכוערים (לטעמי) בהם מגיע המתקן, זו אחת הרכישות המוצלחות שביצענו ומסבה לנו עד היום אושר רב.<br />המתקן עשוי אמנם ממה שנראה כמו סתם פלסטיק פשוט, אבל מבחינת השימוש בפועל ניכר שמהנדסי הרשת השקיעו מחשבה רבה בכך שחווית השימוש תהיה נוחה. המתקן מצויד במקלות נוחים לאחיזה, המעוצבים כך שהקרטיב נצמד אליהם היטב ולא מתפרק בידיים לפני שסיימנו לאכול. כמו כן, הוא עשוי בסיס שעליו כוסיות בודדות כך שניתן לשלוף מהפריזר רק אחת בכל פעם במקום את המתקן כולו. מבחינת קלות השליפה - הוצאת כוסית בודדת מקלה מאוד לתקוע אותה כמה שניות מתחת לברז להקלת השליפה מבלי חשש לתאונות בקרטיבים הנותרים.<br />מאחר שכאן זה בישול בזול אציין גם שמחיר המתקן שווה לכל כיס (למיטב זכרוני משהו כמו 9 שקלים) בייחוד יחסית לאיכות המתקן שכאמור אני מרוצה ממנה מאוד (מניסיוני הדל זה עולה בהרבה על מתקן קודם שהיה ברשותי שמחירו היה גבוה יותר).<br />אציין שהכוסות להערכתי קטנות יותר מהגודל כפי שנראה בתמונת המתכון, אבל מקסימום יצאו לכם יותר קרטיפאג'ים.caliohttps://www.blogger.com/profile/04060238912729563923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-63120137591194433412012-08-09T16:16:39.304+03:002012-08-09T16:16:39.304+03:00תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.דורהhttps://www.blogger.com/profile/14255060119934708391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-12604225248291905522011-09-06T11:31:49.023+03:002011-09-06T11:31:49.023+03:00אני מצטרפת לוואו! יצא מעולה! דומה לפנים של ארטיק ש...אני מצטרפת לוואו! יצא מעולה! דומה לפנים של ארטיק שוקו שוקו רק יותר טעים, עם מרקם פשוט מעולה. איזה יופי!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-19474723244921687262011-08-29T18:02:57.062+03:002011-08-29T18:02:57.062+03:00יופי! אני ממש שמחה שאהבת :)
כוסות קידוש זה רעיון מ...יופי! אני ממש שמחה שאהבת :)<br />כוסות קידוש זה רעיון מעולה. זה בטח יצא חמוד לאללה. ואני מסכימה איתך לגבי חוסר ההשמנה היחסית של המתכון - הוא מאוד שפוי יחסית לקינוח. וזה גאוני הרעיון שלך של המכסים כדי להחזיק את המקלות. את ממש פורה היום :) <br />אכן גם לי היה קשה להוציא, אבל הנחתי שזה בגלל הצורה הלא כל כך מוצלחת של המתקנים שלי. מצאתי שיותר קל להוציא אותם אם מחזיקים את המתקן מתחת לברז לכמה שניות - זה משחרר קצת את הצדדים.<br />תודה לך!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-22154429451896113372011-08-28T22:36:36.166+03:002011-08-28T22:36:36.166+03:00וואו!!!!!! וואו!!!!!! בתור הגולשת הראשונה שמגיבה ל...וואו!!!!!! וואו!!!!!! בתור הגולשת הראשונה שמגיבה לאחר שממש הכינה את המתכון, אני מוכרחה לומר שזה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגלידה נמצאת בחצי הדרך בין קרטיב לבין זה, לא ההיפך. זה קרמי, עשיר, צפוף, וכשמכינים בכוס חד-פעמית מאוד קשה לגמור, גם לאנשים שבשבילם שוקולד הוא אב המזון העיקרי (פחמימות+חלבונים+שומנים = שוקולד!!). אולי פעם הבאה אכין בכוסיות קידוש חד-פעמיות, למנות קטנות יותר ומרובות יותר. ואגב, זה הרבה פחות משמין מקינוחים עתירי שמנת אחרים (תרגעו!! לא אמרתי דיאטטי, אמרתי פחות משמין באופן יחסי). הכנתי בכוסות חד-פעמיות מעליהן הנחתי מכסים חד-פעמיים של שתיה חמה, בהם עשיתי חריץ, לתוכו תקעתי את הכפית (החד-פעמית). אני מאוד בעד איכות הסביבה, ואף יש לי מתקנים להכנת קרטיב ביתי, רק הם מלאים בקרטיבים כרגע... אולי אקנה כמה מיוחדים לקרטיפאדג'. אני מוכרחה לציין שאתגר ההוצאה מהכלי הוא לא קטן. זה החסרון היחיד שלהם. תודה רבה על מתכון מנצח!!בתשושnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-85869242684810606492011-08-18T21:37:53.649+03:002011-08-18T21:37:53.649+03:00עזבי, זרקי אותה לפח. לחלוטין בזבוז. אפילו משחת שינ...עזבי, זרקי אותה לפח. לחלוטין בזבוז. אפילו משחת שיניים ביתית לא שווה להכין איתה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-24729921548029601512011-08-18T20:23:52.948+03:002011-08-18T20:23:52.948+03:00רגע, אז בין השורות אני מבינה ממך שאין מה לעשות עם ...רגע, אז בין השורות אני מבינה ממך שאין מה לעשות עם תמצית מנטה וחבל שרכשתי אותה?מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-16555183812022897392011-08-18T15:52:48.582+03:002011-08-18T15:52:48.582+03:00מור -
כפי שהראיתי בפוסט אין לי שום בעיה עם דברים ש...מור -<br />כפי שהראיתי בפוסט אין לי שום בעיה עם דברים שאין ביניהם קשר.<br />1. אולי בגלל שאני אומרת את זה לעצמי בראש כבר חודש זה יותר קל לי. את תתרגלי אם רק תשקיעי בכך את המאמץ הראוי<br />2. תודה לך. אמסור להם.<br />3. אכן פשוט מאוד להכין אותם.<br />4. תמצית מנטה זה דבר נפלא! במיוחד בשילוב עם שוקולד. תכיני בראוניז עם תמצית מנטה. תכיני טראפלס עם תמצית מנטה. תכיני בראוניז מנטה עם קרם חמאה בטעם מנטה וגנאש למעלה. זה כל כך טעים. תכיני רוטב שוקולד מנטה לגלידת וניל. תכיני גלידת שמנת עם תמצית מנטה ופליק שוקולד. טוב. אני אפסיק להגיד לך מה לעשות עכשיו.<br />5. אכן יש שיק לבחורות עם קוקיות, וגם יותר קל לצייר אותן מלמעלה ושעדיין יראו מה הן.<br />6.+7. אם 2 מדוייטים A ו-B יושבים בשולחן CDE בצלעות E ו-D שהזוית ביניהן 45 מעלות, ומתחילים לאכול קרטיב של 45 מעלות באותה שניה בדיוק כמדומני שמה שמקבלים זה זעזוע מוח.<br />8. תמסרי לעצמך ד"ש.<br /><br />עלמה- תודה, כיף לשמוע ממך :) העניין עם הדייטולוגים גרם לי לחשוב מחדש על בחירת המקצוע שלי...<br /><br />טל - המרקם הוא בערך 65% קרטיב, 35% גלידה. אם תשימי בזה ביס זה לא יהיה מעט קרחי, לא לגמרי רך וקרמי כמו גלידה, אבל אם אוכלים את זה כמו ארטיק, זה הרבה יותר קרמי ועשיר, בהחלט כמה רמות מעל ארטיק קרח רגיל. <br />ותודה על העידוד, אני מנסה ליישם את הטיפים שלך :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-31441195597669674022011-08-18T12:22:21.623+03:002011-08-18T12:22:21.623+03:00יא! זה נראה מגניב! וטעים!
איך המרקם?
אחלה צילום B...יא! זה נראה מגניב! וטעים!<br />איך המרקם?<br /><br />אחלה צילום BTW<br /><br />אותי,אישית,העין קצת מפחידה.טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28565706321020154372011-08-17T23:13:09.549+03:002011-08-17T23:13:09.549+03:00go girl!
אני גם בעד קרטיבים וקרטיפאג'דים ופאג&...go girl!<br />אני גם בעד קרטיבים וקרטיפאג'דים ופאג'סיטקולס :)<br />והצחקת אותי מאוד עם הזווית לישיבה בדייטעלמהhttp://www.dvarimbealma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-83134417427044537022011-08-17T21:13:02.167+03:002011-08-17T21:13:02.167+03:00בישול היקרה, יש לי מספר דברים לומר, ולא בין כולם י...בישול היקרה, יש לי מספר דברים לומר, ולא בין כולם יש קשר. לכן אמספר:<br /><br />1. אהבתי את תרגום המילה, אבל אני חושבת שיקח לי קצת זמן להתרגל לומר "קרטיפאדג'".<br />2. הקרטיפאדג' נראה טו-אוב!<br />3. אוי, פחות זמן ממה שחשבתי.<br />4. בדיוק קניתי תמצית מנטה והתחלתי לחפש דברים להכין איתה, כי כשלא היתה לי כזו בבית היו לי המון מתכונים, ועכשיו שיש לי תמצית, אני לא מוצאת מתכונים. אז באת לי טוב ;-)<br />5. האיור מקסים בעיני. הלוואי שהיה לי חצי מהשיק של הבחורה עם הקוקיות.<br />6. אולי אם יושבים בדייט בזוית 45 מעלות אחד מהשני ואוכלים קרטיבים (או קרטפיאדג'ים!) אלכסוניים, שני הדברים מבטלים זה את זה, או מתחברים זה לזה, ואז קורים דברים נפלאים וקסומים.<br />7. ואולי לא.<br />8. אני הולכת לעשות קוקיות ולדבר אל עצמי במראה. שלום :-)מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.com