tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post1719572189462448902..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: מרק סגול ומסעותיו של מיכאלנג'לו בעולםבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-87102106077612185382012-10-21T18:33:18.383+03:002012-10-21T18:33:18.383+03:00איזה יופי!
תודה רבה.
במפתיע, המרק הורוד נראה הרב...איזה יופי! <br />תודה רבה. <br />במפתיע, המרק הורוד נראה הרבה יותר טעים, הייתי בטוח שזה יהיה הפוך. נו, שוין. <br />מגניב. עמיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-2549562909486300922012-10-20T22:36:15.463+03:002012-10-20T22:36:15.463+03:00וזה עבד! התוצאות פה: http://www.facebook.com/media...וזה עבד! התוצאות פה: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.361813563905791.90248.169220556498427&type=1בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-3392373383896480992012-10-18T11:55:42.613+03:002012-10-18T11:55:42.613+03:00:)
תודות.
זה נראה פשוט וטעים. ינוסה בקרוב:)<br />תודות.<br />זה נראה פשוט וטעים. ינוסה בקרובAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-25293965886700652462012-10-18T00:39:42.108+03:002012-10-18T00:39:42.108+03:00רק אם הן מיובשות, אם את משיגה טרי אפשר להשתמש ישר ...רק אם הן מיובשות, אם את משיגה טרי אפשר להשתמש ישר :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-43106409986184235812012-10-18T00:38:59.679+03:002012-10-18T00:38:59.679+03:00אכן כן, באמת הייתי צריכה לדייק. אני אעדכן את המתכו...אכן כן, באמת הייתי צריכה לדייק. אני אעדכן את המתכון. תודה!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-54769376542411018522012-10-17T21:28:08.051+03:002012-10-17T21:28:08.051+03:00בפטריות מפוררות הכוונה היא לפיטריות שיטאקה מיובשות...בפטריות מפוררות הכוונה היא לפיטריות שיטאקה מיובשות מפוררות?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-53204779254909182802012-10-17T16:34:31.800+03:002012-10-17T16:34:31.800+03:00את הפנדות צריך להשרות?
כשראיתי מתכון למרק סגול חש...את הפנדות צריך להשרות?<br /><br />כשראיתי מתכון למרק סגול חשבתי שאת מכוונת לבורשט, אבל זה נראה הרבה יותר טוב, ינוסה בקרוב. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-10840400137040067902012-10-17T13:33:11.538+03:002012-10-17T13:33:11.538+03:00אח, מיכאלאנג'לו.. אתה יודע איך לחיות, חבוב.
בי...אח, מיכאלאנג'לו.. אתה יודע איך לחיות, חבוב.<br />ביז, את יודעת שלעולם לא אוכל משהו עם כרוב, אבל אני לחלוטין מעריכה את העובדה שהמרק סגול. אם היית מגישה אותו בקערה אובלית, הוא בכלל היה סגלגל מכל הכיוונים. just sayin'..מורhttp://morcake.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-67879132805935088512012-10-17T11:24:45.624+03:002012-10-17T11:24:45.624+03:00אצלי כל מתכון הוא ניסוי בכימיה! ;)אצלי כל מתכון הוא ניסוי בכימיה! ;)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28380187291515006502012-10-17T11:23:53.504+03:002012-10-17T11:23:53.504+03:0090% מהצבע נגיד? הפטריות והסויה מעכירות קצת את הצבע...90% מהצבע נגיד? הפטריות והסויה מעכירות קצת את הצבע, הגזר מושך טיפה לכיוון הכתמתם, כל היתר לא ממש משפיעים. <br />אז כן, אפשר להגיד שמדובר במרק לקמוס. <br />אבצע את הניסוי ואדווח היום בערב!<br />(אגב, הגזרים כתומים ורגילים לחלוטין, ושמן שומשום אפשר לקנות בכל סופר, יש בדרך כלל מדף של מוצרים אסיאתיים עם אצות לסושי ואיטריות אורז וכל מיני כאלה)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-26168532005082092632012-10-17T10:25:19.265+03:002012-10-17T10:25:19.265+03:00התמונות מאד מעוררות תיאבון, ולפי המרכיבים נראה לי ...התמונות מאד מעוררות תיאבון, ולפי המרכיבים נראה לי מרק שאני מאדדדדדד אוהב<br />מצא חן בעיני!! ומתכוונת בעז"ה לנסות.Winniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-65653123767410543312012-10-17T08:21:02.422+03:002012-10-17T08:21:02.422+03:00עמית, מגניב, גם אני חשבתי על זה ( מצטערת אבל כרוב ...עמית, מגניב, גם אני חשבתי על זה ( מצטערת אבל כרוב סגול מתאים אצלי רק לניסויים בכימיה)טליhttps://www.blogger.com/profile/11538161636926995754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-14509461279578221682012-10-17T07:20:48.249+03:002012-10-17T07:20:48.249+03:00בחובבת אוכל אסיאתי, והאיש גם כן, המתכון בא בזמן. ו...בחובבת אוכל אסיאתי, והאיש גם כן, המתכון בא בזמן. והתמונה של הנינג'ה בפריז גדולה!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-4486582025935340322012-10-17T01:17:37.445+03:002012-10-17T01:17:37.445+03:00תהייה - כמה מצבע המרק מגיע מהכרוב?
כלומר - השימוש...תהייה - כמה מצבע המרק מגיע מהכרוב? <br />כלומר - השימוש הנפוץ יותר במים שבושל בהם כרוב סגול הוא בחוגי מדע בגרוש - אם מוסיפים למי כרוב חומצה (חומץ, מיץ לימון) הם הופכים ורודים, מוסיפים בסיס (סודה לשתייה) - ומקבלים צבע כחול. אם לא יותר מדי מהצבע מגיע מכל הדברים האחרים , יש פה פוטנציאל למרק לקמוס, שיכול להיראות מעניין על הצלחת בלי להשפיע הרבה על הטעם (לפחות בצבע הכחול). <br />הייתי מנסה את זה בעצמי, אבל היות ואין לי מה לעשות עם כל מיני מרכיבים אזוטריים כמו שמן סומסום או גזרים סגולים, אין לי אפילו מושג אפילו איפה לחפש אותם. <br />אז, אם במקרה נשאר אצלך מרק - אפשר לגרום לו להופיע בצבעים אחרים? כמה לא מתאים טעם של מיץ לימון למרק הזה? עמיתnoreply@blogger.com