tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post2545310965841889769..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: טוסקנה במזווהבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-61520047931723920632011-12-29T12:32:09.144+03:002011-12-29T12:32:09.144+03:00גם לי זה קרה שרוזמרין צובע את השום! חשבתי שאולי פש...גם לי זה קרה שרוזמרין צובע את השום! חשבתי שאולי פשוט לא השתמשתי בשום טרי או משהו. צחוקים. <br />תודה על העדכון :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-42959088681684115642011-12-26T15:16:52.953+03:002011-12-26T15:16:52.953+03:00תודה, אכן שמתי (והוצאתי בסוף) 2-3 ענפונים של רוזמר...תודה, אכן שמתי (והוצאתי בסוף) 2-3 ענפונים של רוזמרין, והיה טעים מאוד.<br />ראוי לציין שלרוזמרין יש תופעה משמחת- הוא צבע לי את כל השום בכחול!! מאוד נהניתי, אישי התלהב קצת פחות... :)<br />ושוב תודה על התשובות הסבלניות..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-75868072839711993552011-12-25T20:42:26.944+03:002011-12-25T20:42:26.944+03:00מבדיקה בתנ"ך של מר ביטמן (סתם, זה פי 5 גודל מ...מבדיקה בתנ"ך של מר ביטמן (סתם, זה פי 5 גודל מהתנ"ך לפחות), הוא מציע גם לנסות עם בצל ירוק, אבל מוסיפים אותו בסוף, עם או במקום השום. לא מבשלים אותו. <br />לגבי הרוזמרין, אני לא בטוחה לגבי הכמויות, אינסטינקטיבית, הייתי שמה 2-3 ענפונים, אבל מוציאה אותם לפני ההגשה.<br />בהצלחה, ותהנה/י מהליקוט :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-78918149805872696932011-12-25T19:44:54.642+03:002011-12-25T19:44:54.642+03:00תודה! :) אז אצא ללקט לי רוזמרין... :)תודה! :) אז אצא ללקט לי רוזמרין... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-14556370450977865992011-12-25T16:46:51.852+03:002011-12-25T16:46:51.852+03:00היי אנונימי,
קודם כל עלי לציין שהשעירות של מרווה ה...היי אנונימי,<br />קודם כל עלי לציין שהשעירות של מרווה היא משמעותית פחות מורגשת כשהיא מיובשת (חרוז!). אם את עדיין מוטרדת מהעניין, לגבי אלטרנטיבות - עלה דפנה לא נראה לי חזק כל כך. טימין יכול אולי ללכת, גם רוזמרין, אותו אפשר לקטוף טרי מכל שיח שני במדינת ישראל. אני לא ממש יודעת מה הטעם של זוטה אז קשה לי להגיד. נראה לי שהייתי הולכת על רוזמרין בתור התחלה. כשאגיע הביתה אבדוק אם כתוב משהו נוסף במתכון המקורי על חלופות מומלצות.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-5446220586056889572011-12-25T14:14:54.682+03:002011-12-25T14:14:54.682+03:00נראה טעים ממש, אפילו יש לי שעועית במזווה. אבל.. יש...נראה טעים ממש, אפילו יש לי שעועית במזווה. אבל.. יש לי בעיה קלה עם מרווה (העלים השעירים לא עושים לי את זה..) מה דעתך על עלי דפנה במקום, או טימין? או אפילו זוטה? או רעיונות אחרים כלשהם... תודה :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28798044508251241412011-12-18T12:56:20.078+03:002011-12-18T12:56:20.078+03:00מודה לך על העזרה :)
אלהמודה לך על העזרה :)<br /><br />אלהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-2269757641814946202011-12-15T15:02:19.402+03:002011-12-15T15:02:19.402+03:00היי אלה,
זה באמת היה אישיו אצלנו פעם, מאז מתקפת ה...היי אלה, <br />זה באמת היה אישיו אצלנו פעם, מאז מתקפת הנמלים נהיינו פרנואידים ופשוט עברנו לשמור קמח סוכר וקוואקר פתוחים במקרר. גוזל קצת מקום, אבל טוב לשקט הנפשי. רק אריזות סגורות נשמרות במזווה. הקוואקר באמת סגור די הרמטית אז אין לי בעיה לשמור אריזה סגורה של קוואקר הרבה זמן, אבל אנחנו משתדלים שתהיה תחלופה גובהה של קמח - שאריזה לא תשב אצלנו במזווה יותר משבועיים שלושה, גם אם היא סגורה.<br />ההורים שלי שומרים את הקמח באריזת וואקום אבל, והם די מרוצים, לא זכור לי שאי פעם היו שם בעיות חרקים.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-55848602228737986422011-12-15T14:40:56.155+03:002011-12-15T14:40:56.155+03:00איך את שומרת על הקמח ושיבולת שועל? לצערי הרב אצלי ...איך את שומרת על הקמח ושיבולת שועל? לצערי הרב אצלי כעבור כמה זמן אני מוצאת בפנים חרקים.. להשקיע בקופסה עם וואקום? זה הסוד?<br /><br />תודה שוב, <br />אלהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-59064734732664646092011-12-15T11:34:10.100+03:002011-12-15T11:34:10.100+03:00טל - רעיון טוב! אולי אעשה את זה עם השאריות שיש לי ...טל - רעיון טוב! אולי אעשה את זה עם השאריות שיש לי במקרר...<br />אנונימי - סליחה שלא התייחסתי למרווה טרייה. בטח שאפשר! (אני מקנאת בך מאוד על נגישותך לגינה...). מר ביטמן במתכון המקורי אומר שמשתמשים ב-20 עלים של מרווה טרייה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-16322105245359044392011-12-15T00:30:18.967+03:002011-12-15T00:30:18.967+03:00זה עובד עם מרווה טריה? כי נראה לי מוזר לקנות מיובש...זה עובד עם מרווה טריה? כי נראה לי מוזר לקנות מיובש תבלין שגדל פה בגינה....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-66400268562085488082011-12-14T01:44:54.208+03:002011-12-14T01:44:54.208+03:00נראה פשוט מעולה!!!הייתי טוחנת את זה לממרח ויחד עם ...נראה פשוט מעולה!!!הייתי טוחנת את זה לממרח ויחד עם לחם טרי ושמן זית אני מסודרת.<br /><br />אוהבת את הרעיון של מתכוני זווה-מעולה.טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.com