tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post4579600904530533706..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: איך לחסוך כסף עם מוצרים בפיקוח ולזניה במייקאוברבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-80786873662514111382015-07-31T16:19:59.830+03:002015-07-31T16:19:59.830+03:00סליחה שאני הורסת לך עם המתכון המגניב אבל זה לא יו...סליחה שאני הורסת לך עם המתכון המגניב אבל זה לא יוצא יותר זול מפסטה החמש ביצים וחצי קילו קמח... הבלוג הזה נקרא בישול בזול ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02948792225876333334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-84461078360216078382015-07-31T16:18:22.174+03:002015-07-31T16:18:22.174+03:00סליחה שאני הורסת לך עם המתכון המגניב אבל זה לא יו...סליחה שאני הורסת לך עם המתכון המגניב אבל זה לא יוצא יותר זול מפסטה החמש ביצים וחצי קילו קמח... הבלוג הזה נקרא בישול בזול ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02948792225876333334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-17172621049198612622013-12-06T03:51:38.279+03:002013-12-06T03:51:38.279+03:00מדהים !!! חייבת להודות , היה לי אירוע שהייתי צריכה...מדהים !!! חייבת להודות , היה לי אירוע שהייתי צריכה להכין 2 מגשי לזניה .<br />לא ידעתי איזה סוג כדאי , אז עשיתי אחד רגיל (אבל פשוט) ואת זה ...<br />והתגובות , והטעם :) זה היה מ-ו-ש-ל-ם !!! טעים טעים , ולא יקר :)<br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-23341994434592073492012-06-15T17:18:30.165+03:002012-06-15T17:18:30.165+03:00תראה/י אני לא יודעת הכל, בשביל זה יש לי מגיבים שמא...תראה/י אני לא יודעת הכל, בשביל זה יש לי מגיבים שמאירים את עיני :)<br />זה ממש צירוף מקרים כי בדיוק היום ניסיתי בפעם הראשונה להכין פסטה ביתית ללזניה (למעשה האיש הכין :). נתאמן עוד כמה פעמים ואז אולי נעלה פוסט בנושא.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-59914388535761379042012-06-15T15:38:41.784+03:002012-06-15T15:38:41.784+03:00הכנת פסטה בייתית ללזניה, זולה, קלה להכנה, וטעימה ה...הכנת פסטה בייתית ללזניה, זולה, קלה להכנה, וטעימה הרבה יותר, וגם מורכבת ממוצרים בפיקוח בלבד. רק דורש טיפה יותר מאמץ, חבל שלא הוספת את זה כאופציה:<br />בשביל לזניה אחת 500 ג' פסטה (לדעתי 400 יספיקו ואפילו 300 אבל שיהיה)<br />500 ג' קמח רגיל (לא חובה קמח דורום).<br />5 בייצים בינוניות. (מס' 2).<br />קמצוץ מלח. <br />שמים בקערה גדולה את הקמח, שוברים לתוך את הבייצים, עם מזלג מערבבים את הקמח אל תוך הבייצים, ממשיכים ללוש בידיים כמה דק', מוסיפים את המלח, אם רוצים מוסיפים כף שמן זית. מקפלים הכל לגוש עופים בניילון נצמד, ולמקרר למנוחה חצי שעה או יותר. אפשר להכין יממה מראש.<br />לפני ההכנה מחלקים ל4 או 3 חלקים, מרדדים עם מערוף, בוזקים מלח למניעת הדבקות. מרדדים לעלים בגודל התבנית, ועושים לזניה.<br />יש כאלה שמבשלים במיים קודם, חצי בישול, אין הכרח כלל, היא תתבשל מהנוזלים של הרוטב ותהה נפלא יותר מכל עלי לזניה שרכשתם.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-28552999164487648842011-08-26T16:28:36.516+03:002011-08-26T16:28:36.516+03:00וואו! סחטיין על התושייה! ותודה על הפידבק! בטוחני ש...וואו! סחטיין על התושייה! ותודה על הפידבק! בטוחני שזה מאוד יועיל לאנשים במשבר העגבניות הבא... :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-86828381105616461022011-08-26T10:53:15.992+03:002011-08-26T10:53:15.992+03:00הערה אינפורמטיבית - אתמול תכננו להכין לזניה מפוקחת...הערה אינפורמטיבית - אתמול תכננו להכין לזניה מפוקחת לאורחים. אחרי שכבר עשיתי סופר, והכל נח במקרר בשלום, התקשר אורח הכבוד עם המידע הבא - "סורי ששכחתי להודיע לכם, אבל אני אלרגי לעגבניות." כן, החברים שלנו מוזרים נורא. פתחנו חמ"ל מייד - מה נכין? משהו אחר? כבר קנינו, לא חבל? חיסכון וזה... אמרה עקרת הבית בעלת התושיה (אני!) "פשוט נכין אותה בלי עגבניות, ובמקום לזניה היא תהיה מאפה גבינות". עבד מעולה! את השום והבצל טיגנתי בנפרד וערבבתי לתוך הרוטב גבינה. חוץ מזה שמתי בו יוגורט במקום שמנת (בטעות, לקחתי את הגביע הלא נכון) וזה גם יצא סבבה, אם יש פה כל מיני דיאטטים למיניהם... אז אם תכננתן לזניה והאורחים משונים/העגבניות נגמרו/התייקרו - אל חשש =)ותודה על המתכון המעולה.טלnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-27380958683502383152011-07-13T12:39:55.657+03:002011-07-13T12:39:55.657+03:00אשמח מאוד :) גם אם לא מתת על זה או שיש דברים שאת ה...אשמח מאוד :) גם אם לא מתת על זה או שיש דברים שאת היית משנה. אני מעדיפה שלקוראים יהיו הערות אינפורמטיביות, אם לא הכי מפרגנות, על פני שורות של מחמאות שלא באמת עוזרות להם.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-9335159005593259572011-07-11T12:06:32.055+03:002011-07-11T12:06:32.055+03:00וואו, זה נראה מתכון מעולה, ומתאים בדיוק לאוהבי הלז...וואו, זה נראה מתכון מעולה, ומתאים בדיוק לאוהבי הלזניה שאנחנו מצד אחד ולחיסכון שאנו עמלים עליו מצד שני. תודה ואשתדל לעדכן...<br />חגיתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-54870920578725502552011-06-06T15:03:40.957+03:002011-06-06T15:03:40.957+03:00תודה רבה, מידע מעולה, לגזור ולשמור.תודה רבה, מידע מעולה, לגזור ולשמור.יעלhttps://www.blogger.com/profile/12880431526155357708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-74255287659410897212011-03-03T02:12:30.376+03:002011-03-03T02:12:30.376+03:00לא, לא אני. אני פחדנית מכדי להיות סטוקרית ראוייה.
...לא, לא אני. אני פחדנית מכדי להיות סטוקרית ראוייה.<br /><br />אני אודה בקורט קנאה על כך ששדרגת לבייגלה, אבל את כותבת טוב. מתאים לך ומגיע לך להיות שם. כרגיל, כיף לקרוא אותך, גם במשכנך החדש (אם כי, לו הייתי יודעת שהם השטן הייתי מעלה את הגדרות האבטחה בבראוזר שלי).<br /><br />תציעי למעריצה שלך לכתוב פוסט אורח. תמיד אמרו בסמינריון הדרכה שהדרך הכי טובה להתמודד עם חניכים מופרעים היא לערב אותם. <br /><br />אגב, אני מהמרת שזו ניקי ב. או פירגה :)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-50767775721788655002011-03-02T22:25:47.064+03:002011-03-02T22:25:47.064+03:00תודה רבה.
בימבה זה כינויה של מעריצה קטנה שלי שמסרב...תודה רבה.<br />בימבה זה כינויה של מעריצה קטנה שלי שמסרבת להזדהות ולא פעם שולחת מסרים אודות אכזבתה הקשה מהמעבר שלי ומכירת נשמתי לשטן או משהו כזה. מנסה להבין מי זו ומתקשה.<br />ושוב, מאד אוהבת לקרוא אותך מידי שבוע.פורמלגhttp://beygale.co.il/category/pormeleg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-34272404910767099822011-03-02T01:23:50.474+03:002011-03-02T01:23:50.474+03:00שלום לך! שכחתי לברך אותך על משכנך החדש. מזל טוב.
ו...שלום לך! שכחתי לברך אותך על משכנך החדש. מזל טוב.<br />ותודה. אבל, בימבה?בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-20247176295782659802011-03-01T21:28:06.227+03:002011-03-01T21:28:06.227+03:00נהנתי מאד לקרוא+מפיצה אצלי.
אגב, בימבה?נהנתי מאד לקרוא+מפיצה אצלי.<br />אגב, בימבה?פורמלגnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-38412608499646580692011-02-24T10:40:40.789+03:002011-02-24T10:40:40.789+03:00צודקת צודקת! איכשהו זה נמחק לי מהרשימה. אני עכשיו ...צודקת צודקת! איכשהו זה נמחק לי מהרשימה. אני עכשיו מוסיפה את זה. תודה.<br /><br />לגבי גודל האריזות, אמנם רק ה-100 גרם בפיקוח, אבל בסופר שאני קונה בו מעולם לא ראיתי אריזה של 200 גרם שעולה יותר מ-6 ש"ח. אז חוסכים משהו כמו 9 אגורות ל-100 גרם...<br /><br />והערה נכונה לגבי החמאה הלא מלוחה. אמנם לרוב ההפרש במחיר הוא כמה עשרות אגורות, אבל עדיין אין סיבה לשלם יותר, במיוחד אם החמאה מיועדת לאפייה.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-13069026859920580872011-02-24T06:28:52.986+03:002011-02-24T06:28:52.986+03:00גם חמאה היא בפיקוח. אבל רק החמאה הרגילה ולא המלוחה...גם חמאה היא בפיקוח. אבל רק החמאה הרגילה ולא המלוחה, ורק זו באריזות של 100 ולא בבלוקים של 200.<br /><br />יוצא שעל חבילה של 200 משלמים יותר מכפול מחבילה של 100. עולם הפוך, בד"כ אריזות גדולות נותנות הנחה.Shmulikhttps://www.blogger.com/profile/12774504984856114554noreply@blogger.com