tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post6006377869936715369..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: חזון החלב הרגועבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-69540540549224102532012-07-12T22:48:18.684+03:002012-07-12T22:48:18.684+03:00יאי, אני ממש שמחה לשמוע שהדבקתי עוד מישהו בחיידק :...יאי, אני ממש שמחה לשמוע שהדבקתי עוד מישהו בחיידק :)<br />האמת שאני בדרך כלל אוכלת את זה לבד, ולפעמים על אורז. אפשר גם לאכול עם בורגול או כרוטב לפסטה. אבל הכי סטייל להגיש את זה עם לחם תירס. משהו כזה <br />http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-183655,00.html<br />(רק עם פחות דבש בבלילה)<br />האמת שאני הולכת להעלות בקרוב מתכון קל ומהיר הכנה ללחם תירס.בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-64259719128751306752012-07-12T20:27:14.695+03:002012-07-12T20:27:14.695+03:00מכינה ברגע זה כבר פעם שנייה. תענוג של ממש.
את גם ל...מכינה ברגע זה כבר פעם שנייה. תענוג של ממש.<br />את גם לא מגלה שיוצאת כאן כמות מסחרית של אוכל :)<br />עם מה את מגישה את זה? <br />בפעם הקודמת אכלנו את זה פעם עם שאריות אורז, פעם על טורטייה סטייל מקסיקו עם על מיני תוספות ושמנת חמוצה.<br />יש לך עוד הצעות?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-73821007063151002502012-05-16T13:37:16.243+03:002012-05-16T13:37:16.243+03:00נראה מצויין. אכין בקרוב.נראה מצויין. אכין בקרוב.ארזhttps://www.blogger.com/profile/04101491573879847670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-60595071705267269292012-05-09T18:45:17.581+03:002012-05-09T18:45:17.581+03:001. 4-5 עגבניות טריות (4 אם הן ממוצעות, 5 אם הן קצת...1. 4-5 עגבניות טריות (4 אם הן ממוצעות, 5 אם הן קצת יותר קטנות). אם תשתמשי בעגבניות בשלות ממש זה יצא נהדר :)<br />2. תחליפי את הפפריקה החריפה בפפריקה מתוקה ותשמיטי את הצ'ילי הגרוס.<br />3. פלפלי צ'ילי חריפים, מיובשים וגרוסים. זה נראה ככה - http://farm4.static.flickr.com/3523/3958008046_cc2a7aca81.jpg <br />4. אחלה כינוי!בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-42738244605826999102012-05-09T17:33:09.200+03:002012-05-09T17:33:09.200+03:00נשמע מצוין! כמה שאלות:
1. במקום שימורי עגבניות כמה...נשמע מצוין! כמה שאלות:<br />1. במקום שימורי עגבניות כמה עגבניות טריות צריך?<br />2. אם רוצים בלי חריף- מה עושים?<br />3. ומה זה בדיוק צ'ילי גרוס?האישה והעששיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-89949078056181762392012-05-09T16:24:27.096+03:002012-05-09T16:24:27.096+03:00אני אוהבת דברי חלב אבל שבועות הפך מקור פרנסה עיקרי...אני אוהבת דברי חלב אבל שבועות הפך מקור פרנסה עיקרי למחלבות שמעודדות זאת<br />גם אני בונה כמוך את תפריטי שבועות שלי כבר כמה שנים.<br />הצ'ילי נשמע טעים.<br />תודהעידיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-8333435531938506172012-05-09T15:19:48.569+03:002012-05-09T15:19:48.569+03:00כן אה?
תזכיר לי רק מה הכתובת? שאני אביא עוגיות או ...כן אה?<br />תזכיר לי רק מה הכתובת? שאני אביא עוגיות או יין או משהו?<br />;)בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-79867466522862140332012-05-09T15:11:35.356+03:002012-05-09T15:11:35.356+03:00די כבר עם החלבי הזה
בשבועות אנחנו על הגרילר
מי שאו...די כבר עם החלבי הזה<br />בשבועות אנחנו על הגרילר<br />מי שאוכל חלב ושות', זבשו.bisstylehttp://bisstyle.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-62276420417461412312012-05-09T12:04:25.179+03:002012-05-09T12:04:25.179+03:00נשמע מעולה! (כמה זמן לוקח לכם לבשל את כל זה??)
מענ...נשמע מעולה! (כמה זמן לוקח לכם לבשל את כל זה??)<br />מעניין מה שאת אומרת שאחרי הקפאה צריך פחות זמן בישול. יש בזה מן ההגיון כשאני חושבת על זה. אני כל הזמן אומרת לעצמי שאין לי מקום בפריזר להחזיק קטניות קפואות אבל אולי באמת הגיע הזמן לפנות מקום...בישול בזולhttps://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-67586827544169070522012-05-09T07:15:05.056+03:002012-05-09T07:15:05.056+03:00אכן שבועות ממש פסטיבל חלב.
אצלנו במשפחה, אחרי שני...אכן שבועות ממש פסטיבל חלב.<br />אצלנו במשפחה, אחרי שנים של ניסוי וטעיה וגם תהייה :-) מוגש בחג (תפריט ל-19 איש):<br />דג מרוקאי, לחמניות (לרוטב של הדג ) פיצה ביתית, פסטה עם פטריות (ללא מוצרי חלב, מה שהופך אותה לקלילה יחסית ), תועפות סלטים, תפו"א בשמנת, פירות טריים והרבה, בלינצ'סים או פנקייק (תלוי מה יבוא לגדולה להכין), עוגת גבינה אפויה ועוגת גבינה עם פירורים (אחת מהן לבוקר ) עוגת תפוזים שוקולד יש פקאל בבית ונאפית בכמויות כך שלא נכללת ברשימה :-).<br />סה טו. ולגבי הקטניות טיפ קטן:<br />הכי פשוט לקנות קטניות בכמויות לברור ואז להשרות את כל הכמות בבת אחת. לאחר ההשריה (להחליף את המי פעם/ פעמיים) לחלק למנות ולהקפיא בשקיות סנדוויץ. כך כל פעם שחושבים להכין משהו שדורש שעועית/ חומוס ושות', יש בשלוף מהמקפיא. אגב, לקטניות שהוקפאו לאחר השריה, לוקח פחות זמן להתבשל.Lilachnoreply@blogger.com