tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post8578227858677570894..comments2024-02-27T17:22:02.755+03:00Comments on בישול בזול: שניצל דג עם קוקו וסרפןבישול בזולhttp://www.blogger.com/profile/02355065686244475131noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-85891120447376687722015-02-05T21:30:58.238+03:002015-02-05T21:30:58.238+03:00דגים זולים, לרוב הם מעובדים ומיובאים מסין, אינם מו...דגים זולים, לרוב הם מעובדים ומיובאים מסין, אינם מומלצים.[ע"ע כולבוטק]<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-11656172928522083972014-12-07T11:53:44.953+03:002014-12-07T11:53:44.953+03:00 במשך שנים עשיתי כמו שאת עושה. לאחרונה שיניתי אחרי... במשך שנים עשיתי כמו שאת עושה. לאחרונה שיניתי אחרי שטעמתי אצל אמא שלי. מומלץ ביותר:<br />מכינה תערובת של ביצים עם קמח.<br />שמה בקערה: ביצה טרופה<br /> 3 כפות קמח<br /> 2 שיני שום כתושות<br /> א. מרק עוף<br /> מלח, פלפל<br /> פפריקה<br />מערבבת היטב. מצפה את הדג ומכניסה למחבת. מטגנת משני הצדדים.<br />יוצא מעדן !!!פזיתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-30337255659412673532014-11-16T08:28:23.545+03:002014-11-16T08:28:23.545+03:00אכן זו מנה טעימה, זולה וקלה להכנה (מלבד ההפשרה שהי...אכן זו מנה טעימה, זולה וקלה להכנה (מלבד ההפשרה שהיא תמיד משתנה לא ברור. מתי צריך להוציא את הדגים הקפואים להפשרה כך שיהיו מוכנים אך גם לא יתקלקלו. והאם בחוץ או במקרר?).<br />אני מוסיף פפריקה וחוואיג'\כמון לפירורי הלחם. כמו כן אני חושב שהגזמת בזמן הטיגון. מספיקות שתים עד שלוש דקות מכל צד.<br />(אם התגובה הזו מופיעה פעמיים אנא מחקי את השנייה)ארזhttps://www.blogger.com/profile/04101491573879847670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1013913880442359739.post-2469663855030259892014-11-16T00:37:04.975+03:002014-11-16T00:37:04.975+03:00אנחנו עושים משהוא דומה עם שדרוג (לטעמי): מעברבבים ...אנחנו עושים משהוא דומה עם שדרוג (לטעמי): מעברבבים עם הפירורי לחם שמיר יבש ופלפל שחור גרוס מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על חום גבוהה (230 מעלות) כ-6 דקות (תלוי בעובי). אנחנו משתמשים בפילה אמנון קפוא (אולי קצת יותר יקר) וזה מנת הדג הקבועה שלנו בבית. גם טעים גם בריא!שושנהhttps://www.blogger.com/profile/11439989778187405611noreply@blogger.com