אזהרה: אם אתם נגעלים או נעלבים מבדיחות על הפרשות אנא דלגו ישר למתכון. שם תלמדו להכין מיץ שזיפים ביתי ומזין, שרוב האנשים שותים סתם כך, כי זה טעים להם.
איבדנו אותם? יופי. אז ככה.
במהלך ההריון ולקראת הלידה הומלץ לי לשתות מיץ שזיפים, שיעזור לעניינים לזרום חלק. עלי לא היה צריך ללחוץ חזק מדי. אצתי רצתי לסופר כדי לרכוש את הפלא, אך כשגיליתי מה מחירו, נאלצתי להתאפק. לא נראה לי לעניין לשלשל 17 ש"ח לכיסו של בעל הסופר תמורת בקבוק ליטר של מיצוי מימי שזיפים.
ברצינות, אחת היציאות ההזויות המחיר הזה.
בצר לי, נעזרתי בזרם האדיר של המידע באינטרנט כדי למצוא פתרון טבעי וחסכוני לשחרור הצנרת. במהרה גיליתי שאפשר להכין מיץ שזיפים בקלות משזיפים מיובשים ומים, ואת מסקנותי, קוראים יקרים, אני לא מחזיקה בפנים. לקח זמן עד שיכלתי להתפנות לכתיבת הפוסט, אבל היום גם אתם תלמדו איך לרקוח מיץ שזיפים ביתי שלא יגרום גם לארנק להתרוקן. עוד אחד מהשירותים החשובים שבישול בזול מספק לציבור.
מיץ שזיפים ביתי
מאת: שלל אתרים ברחבי האינטרנט
עלות: כ-12 ש"ח (תלוי מן הסתם במחיר השזיפים המיובשים, שמשתנה מאוד מחנות לחנות. שווה בדרך כלל לקנות לפי משקל)
כמות: בין ליטר לליטר וחצי, תלוי עד כמה אתם מדללים את המיץ
מרכיבים
300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
3 כוסות מים
הוראות הכנה
משרים את השזיפים במים במשך הלילה עד שהם רכים לגמרי ומנופחים מהמים. טוחנים במעבד מזון לקבלת תערובת חלקה. לחילופין, אפשר לטחון עם בלנדר מוט אם לא אכפת לכם שלמיץ יהיה קצת טקסטורה. בשלב הזה יהיה לכם בערך ליטר של מיץ שזיפים מרוכז למדי. אתם יכולים לדלל אותו עם כוס או שתיים של מים לפי העדפתכם או לחילופין, אפשר לשמור אותו כך במקרר כתרכיז, ולהוסיף כמה מים שרוצים בכל פעם ששותים.
לרוויה ולבריאות!
-----
הכותרת שלא קרתה:
קוסט אפקטיב קקי
שחרור בזול
הולי שיט זה יקר! |
איבדנו אותם? יופי. אז ככה.
במהלך ההריון ולקראת הלידה הומלץ לי לשתות מיץ שזיפים, שיעזור לעניינים לזרום חלק. עלי לא היה צריך ללחוץ חזק מדי. אצתי רצתי לסופר כדי לרכוש את הפלא, אך כשגיליתי מה מחירו, נאלצתי להתאפק. לא נראה לי לעניין לשלשל 17 ש"ח לכיסו של בעל הסופר תמורת בקבוק ליטר של מיצוי מימי שזיפים.
ברצינות, אחת היציאות ההזויות המחיר הזה.
בצר לי, נעזרתי בזרם האדיר של המידע באינטרנט כדי למצוא פתרון טבעי וחסכוני לשחרור הצנרת. במהרה גיליתי שאפשר להכין מיץ שזיפים בקלות משזיפים מיובשים ומים, ואת מסקנותי, קוראים יקרים, אני לא מחזיקה בפנים. לקח זמן עד שיכלתי להתפנות לכתיבת הפוסט, אבל היום גם אתם תלמדו איך לרקוח מיץ שזיפים ביתי שלא יגרום גם לארנק להתרוקן. עוד אחד מהשירותים החשובים שבישול בזול מספק לציבור.
מיץ שזיפים ביתי
מאת: שלל אתרים ברחבי האינטרנט
עלות: כ-12 ש"ח (תלוי מן הסתם במחיר השזיפים המיובשים, שמשתנה מאוד מחנות לחנות. שווה בדרך כלל לקנות לפי משקל)
כמות: בין ליטר לליטר וחצי, תלוי עד כמה אתם מדללים את המיץ
מרכיבים
300 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
3 כוסות מים
הוראות הכנה
משרים את השזיפים במים במשך הלילה עד שהם רכים לגמרי ומנופחים מהמים. טוחנים במעבד מזון לקבלת תערובת חלקה. לחילופין, אפשר לטחון עם בלנדר מוט אם לא אכפת לכם שלמיץ יהיה קצת טקסטורה. בשלב הזה יהיה לכם בערך ליטר של מיץ שזיפים מרוכז למדי. אתם יכולים לדלל אותו עם כוס או שתיים של מים לפי העדפתכם או לחילופין, אפשר לשמור אותו כך במקרר כתרכיז, ולהוסיף כמה מים שרוצים בכל פעם ששותים.
לרוויה ולבריאות!
ניתן להבין רק מלהסתכל מה הייעוד הסופי של המשקה, כך שלא היה לי המון מוטיבציה להשקיע בסטיילינג... |
-----
הכותרת שלא קרתה:
קוסט אפקטיב קקי
שחרור בזול