יום חמישי, 19 באוגוסט 2010

שלום עולם

לכתוב פוסט ראשון זה כמו לכתוב לראשונה יומן.
יש בשניהם את המודעות העצמית המביכה הזאת, ולא בדיוק ידוע למי אתה כותב. 
אז אני פשוט אתחיל.

ברוכים הבאים לרבבות קוראי. 
בבלוג הזה אני הולכת לשתף אתכם בנסיונותי להכין אוכל טוב, בלי להוציא יותר מדי כסף. 
אנחנו, זוג צעיר בתחילת דרכו, הבנו מהר מאוד שאנחנו (עדיין) לא נוכל להרשות לעצמנו לאכול ולבשל איך שההורים שלנו מבשלים ואוכלים. אנחנו לא רוצים לחיות על לחם ומים (מברזיות ציבוריות כמובן), אבל בכל זאת, נראה שלנהוג בחסכנות יהיה הדבר הנכון לעשות בשלב זה של חיינו. 

יש כל מיני טיפים כלליים לגבי איך לחסוך כסף באוכל, אבל איך בדיוק זה מתרגם לפרקטיקה? חיפשתי עצות קצת יותר מעשיות, ואידיאלית, איזהשהו מאגר של מתכונים לבישול חסכוני.
אז מצאתי מאגר כזה, ולכן אני פותחת בלוג על פילוסופיה קרטזיאנית ותמונות של חתולים.
סתם. לא באמת.
אני אנסה ליצור מאגר כזה בעצמי. יהיו פה בתקווה, מתכונים עם מודעות צרכנית מוגברת, שתוכלו לסמוך עליהם שלא יכניסו אתכם למינוס, ושאולי אף יעזרו לכם לטפח איזה פלוס חמוד. בכל מקרה, אני אצרף לכל מתכון את העלות שלו, כך שלא תצטרכו לסמוך על שיקול דעתי אם לא תחפצו בכך.
אני מניחה שיש עוד אנשים כמוני, שצריכים או רוצים לחסוך מסיבות אלו ואחרות, אז אני מקווה שהבלוג הזה יצליח להיות לעזר לעוד כמה אנשים.

הרגישו חופשי לשתף גם מהידע שלכם. ברור שיש לי עוד מלא מה ללמוד, אז אני ממש אשמח לשמוע.

עכשיו לאוכל. 

2 תגובות: